Menu

Danish Defence League har fået ny uniform

Det er lykkedes for P77 at få fat i et billed af et medlem af den højrefascistiske gruppe Danish Defence League iklædt ny kampuniform.

 

Som man kan se så er DDL-kampuniformen lavet af metal og sender et klart signal om at den danske forsvarsliga både er til svinekød og har et klubhus i Bov.

DDL-skinken er klar til kamp.

 

Danish Defence League skriver på Facebook at deres nye skinke dåser vil komme på gaden, næste gang de mødes på en parkeringsplads et sted i Jylland for at slå et slag for den danske ytringsfrihed og sende et klart signal om at de skider på andres ophavsret, især Muhammedtegnerens Kurt Westergaards, hvis Muhammedtegning ufriviligt er taget som gidsel af Danish Defence League og ophavsrets- vandalisten Anders Gravers fra Stop Islamiseringen af Danmark.

"De islamfjendtlig organisationer ”Stop Islamiseringen af Danmark” og ”Stop Islamisation of Europe” er fredag den 17. december dømt for misbrug af Kurt Westergaards meget kendte Muhammed-tegning. Dommen faldt ved byretten i Aalborg. De to foreninger blev dømt for at bruge Kurt Westergaards tegning på hjemmesider og for at overtræde et fogedforbud mod at bruge tegningen som blikfang ved en demonstration i Aalborg. Tegningen var på hjemmesiderne påført en tekst, der i dansk version lød: ”Kan du ikke li’ billedet – tag hjem!” link til tekst.

Måske Danish Defence Leagues leder den op til flere gange fængselsresiderende Kasper Mortensen kan give Anders Gravers gode staldtips om fængselslivet nu når Anders Gravers måske har eller ikke har tænkt sig at betale de mange bødestraf- kroner han skylder Kurt Westergaard for misbrug af hans tegning.

Se så gode venner er vi. Kasper til højre og i midten Anders Gravers iført læsebriller fra Netto.

 

P77-satire redaktion.

Log In

Log in with Facebook

Forgot your password? / Forgot your username?