Menu

Slut med fløde fra døde halal-køer

Sorry folkes det er desvære slut med fløde fra døde halal-køer.

Personen bag den berømte kommentar om fløde fra døde halal-køer begræder sin kommentar og bønfalder os om at slette det fra Facebook.

Og jeg er i mit flinke hjørne i dag og vælger derfor at fjerne det berømte screencap med fløde fra døde halal-køer fra vores fanside på Facebook. 

Her er den i en censureret udgave.

   

Begrundelsen for at fjerne et så hysterisk morsomt, vanvittigt mange gange delt screencap fra Facebooker er som nævnt at personen som lod kommentaren falde er blevet ked af at hele Facebook griner af hende/ham og derfor har bedt P77 om at fjerne det fra Facebook.

Der er over 8.000 personer som har delt/læst det screencap så man må sige at der er tale om et berømt screencap.

I en meget pæn mail sendt til 77 forsøger den berørte at tale direkte til vores hjerter og bønfalder om nåde.     "Hvis i /du har et hjerte så få det stoppet.....Nu har i vist opnået det i ville".

Tonen i mailen er som nævnt meget pæn, faktisk overraskende pæn og slet ikke så hård og kontant som vi er vant til at blive kontaktet i ellers fra det islamofobiske segment. 

Her den sidste chat-trussel jeg har modtaget på Facebook fra en person som er langt fra ligeså flink som ham/hende med fløde-halal-køerne.

 

Faktisk var jeg helt paff over at en person, som har udtalt sig i en gruppe hvor mange udtaler sig ret barskt om muslimer og ofte overgeneraliser det at være muslim til det samme, som at være voldtægtsmænd, pædofile, eller barbariske dyrmishandlerer, er i stand til at formulerer sig i en venlig og imødekommende tone.

Tja åbenbart findes der stadigvæk håb derude.

Vi fik også en forklaring om at vedkommende havde haft en dårlig dag, været træt da han/hun satte sig ved tasterne og gav os alle årets kongekommentar indenfor segmentet galoperende islamofobi.

Og vi er nu meget søde her på P77 og især jeg kan ikke stå for folk som fremfor at råbe LANDSFORRÆDER, dø dit ussle svin efter mig, bare nøjes med at tale sødt og pænt til mit blide jeg.

Så lad gå for denne gang - vi sender de allerede døde fløde givende halal-køer til de evige IKEA jagtmarker

Og husk så bare at venlighed gerne må gå begge veje, så drop nu det der muslimhad. Der sidder helt sikkert en del børn fra muslimske familier som også bruge Facebook og mon ikke en del af dem også har læst nogen af de ufatteligt mange hadefulde kommentarer om muslimer og deres religion og er blevet kede af det - præcis som fløde halal-ko skribenten.


Så giv pote og peace til os alle.

Vær med i debatten

Log In

Log in with Facebook

Forgot your password? / Forgot your username?