Menu

Søren Pind vil give danskerne billig sort arbejdskraft

Søren Pind

Gammel dansk slavehandlermentalitet fornægter sig ikke når udviklingsminister Søren Pind i medierne lovpriser brugen af billig arbejdskraft fra fattige lande forklædt som den danske Au Pair ordning.

Velstandsdanskere som godsejerparret fra Præstø der i årevis har holdt fattige Au Pair piger som underbetalte tjenestepiger, eller Søren Pind selv, kan for ufattelig få penge importere egne husslaver til at tage opvasken, vaske bilen, tæppe sengene af eller passe familiens børn og hunde, alt sammen noget der intet har at gøre med ideen bag den danske Au Pair pige ordning. Men i følge Søren Pind er det hele jo bare fantastisk fordi disse fattige piger får jo en hel unik mulighed for at snuse til vores velbjerget danske frisindssamfund.

Det er jo genialt tænkt af Søren Pind og regeringen. Først skræmmer de med alle mulige rigride regler udenlandsk højtuddannet arbejdskraft væk fra Danmark, så skærer de i ulandsbistanden, og til slut udtrykkes så en ren slavehandlermentalitet under nypolitisk korrekt dække af kulturelt dannelsesophold for fattige piger fra Afrika og andre "eksotiske" egne.

Det kører jo for Søren Pind, eller rettere sagt det køre jo i ring, for nu er det igen blevet moderne i Danmark at anskaffe sig en billig husslave. Vi skulle aldrig have solgt de Vestindiske øer og afviklet den Vestindiske slaveskibsrute, vores danske slavehandlermentalitet forsvandt jo aldrig men er kommet på mode igen.

Au Pair piger: Danske rigmandsslaver

Center for Menneskehandel i Servicestyrelsen har på baggrund af en større undersøgelse konkluderet at der i høj grad sker en mere eller mindre systematisk udnyttelse af filippinske au pairs i Danmark. I rapporten "Au Pair og menneskehandel?" beskrives det blandt andet, hvordan Au Pairs i Danmark befinder sig i en udsat og sårbar position, og hvordan ordningen i dag inkluderer nogle helt andre mennesker end den var tiltænkt, da den blev nedfældet i 1972.

Hør 15 minutters radioudsendelse her.

Last modified onThursday, 10 March 2011 14:28

Log In

Log in with Facebook

Forgot your password? / Forgot your username?