Menu

Toget siger fut, fut, fut!

Den radikaliserede Rasmus Jarlov

Det konservative folketingsmedlem Rasmus Jarlov føler tilsyneladende, at det er tid til at tage nye og radikale metoder i brug, og har indkaldt til demonstration for nedskæringer og afskaffelse af efterlønnen.

SATIRE. I artiklen Folketingsmedlem laver demo mod efterløn fortæller DR Nyheder Online den 7. januar 2011:

»Det hører til sjældenhederne, at et medlem af Folketinget tager initiativ til en demonstration. Ikke desto mindre er det, hvad den konservative Rasmus Jarlov har gjort, når han sammen med Konservativ Ungdom, Venstres Ungdom og Liberal Alliances Ungdom den 26. februar demonstrerer i København for at afskaffe efterlønnen.«

___

På Spydet glæder sig over idérigdommen i den konservative folketingsgruppe i denne tid, men lige nu kræver det jo også noget ekstra, hvis partiet skal undgå at blive mindre end Enhedslisten!

Imidlertid må PS minde Jarlov m.fl. om, at man selv har været med til at foreslå og vedtage nogle ganske drakoniske terrorforanstaltninger, som politiet bruger mod selv de mest fredelige demonstranter.

PS ser derfor frem til at se den konservative gruppe sidde på Slotspladsen i futtog i timevis med midlertidige forbindinger og omgivet af lige dele sygeplejersker og kampklædt politi, hvad enten det bliver med Lars Barfoed foran med rød næse som forlygte eller Lene Espersen med sine to mere nauturtro lygter, om man så må sige…

Last modified onSunday, 18 August 2013 15:01

Vær med i debatten

Log In

Log in with Facebook

Forgot your password? / Forgot your username?