Menu

Afsløring: Pia Kjærsgaard har fået nyt arbejde

alt

Netavisen P77 kan i dag afsløre at  Dansk Folkepartis leder Pia Kjærsgaard allerede i nat er startet i sit nye job som grænsevagt.

Dansk Folkepartis ledelse har endnu ikke meldt ud at deres stifter og leder Pia Kjærsgaard, allerede har trukket sig tilbage fra partiet for at hellige sig jobbet som grænsevagt ved grænsen mellem Tyskland og Danmark.

Dermed genopstiller Pia Kjærsgaard ikke til det kommende folketingsvalg.

Bevogtning af den danske grænse har altid været hjerteblod for Dansk Folkepartis leder. Og det var også på hendes foranstaltning at Dansk Folkeparti for et par år siden købte en nedlagt grænsestation ved den tyske grænse.

Pia Kjærsgaard har her til aften via sin Twitterprofil, udtalt at hun glæder sig til at starte for alvor i sit nye job og at hun og ægtefællen, og ikke mindst vovsen agter i løbet af maj at flytte ind i Dansk Folkepartis nedlagte grænsestation.

Det første der skal ske med Dansk Folkepartis grænsestation, er at der skal udvides med et slags fængselsrum, hvor Pia Kjærsgaard personligt vil tage sig af opbevaring og ikke mindst forhøre, af de grænseoverløbere der måtte tages til fange af hende og hunden Blondi.

Med tiden vil også Søren Krarup, Jesper Langballe og ikke mindst Mogens Camre, flytte ind sammen med Pia Kjærsgaard i den nedlagte grænsestation og ligesom Pia Kjærsgaard vil de indtræde i det nyoprettet korps af Dansk Folkeparti grænsevogtere.

Copyright P77 - humor og satire.

Last modified onSunday, 18 August 2013 14:47

Vær med i debatten

Log In

Log in with Facebook

Forgot your password? / Forgot your username?