Menu

Frit Danmark: Muslimerne er i krig med Danmark

Formanden for foreningen Frit Danmark, Michael Ellegaard, er enig med Trykkefrihedsselskabets formand, Lars Hedegaard. Muslimerne er i krig med Danmark.

" Lars Hedegaard fra Trykkefrihedsselskabet tør tage bladet fra munden" "Muslimerne er med deres daglige voldsudøvelser overfor danskere helt sikkert gået i krig mod os," skriver Ellegaard på sin hjemmeside. Han mener danskerne endnu ikke har opdaget, at det muslimske mindretal har erklæret krig mod Danmark.

Michael Ellegaard er også enig med Hedegaards udtalelse om, at vi bør have ret til at bære våben, da Ellegaard frygter en borgerkrig.

"Politikerne har med deres stramninger af våbenloven skræmt mange ellers lovlydige danskere fra at erhverve sig de nødvendige selvforsvarsvåben," skriver han på hjemmesiden.

Selvom Hedegaard ikke uddybede sin holdning om retten til at bære våben, så går den tidligere voldsdømte Ellegaard et skridt videre og giver instruktion i anskaffelse af luftvåben som er ligeså kraftige som krudtvåben.

"vil man være helt sikker på at modstanderen ligger ned første gang så skal man bare købe en cal. 50 snigskytteriffel. Den bruger de bl.a i USA til at nedlægge sorte bjørne og bison okser," skriver Ellegaard på Frit Danmarks hjemmeside.

"Hvis nogen skulle have interesse i at erhverve et eller flere af disse våben er jeg gerne behjælpelig med yderligere oplysninger ved personlig henvendelse."

Frit Danmark er en forening der har som målsætning at Danmark skal være fri for indvandring og deres motto er : Frit Danmark folkebevægelsen mod indvandring.

 

Læs mere:

http://p77.dk/radikalisering/69-radikalisering-danmark/337-trykkeselskabs-formand-i-samarbejde-med-terrororganisation

Last modified onMonday, 08 November 2010 07:26

Vær med i debatten

Log In

Log in with Facebook

Forgot your password? / Forgot your username?