Logo
Print this page

DF-ordfører vil ikke hjælpe ofrene i Pakistan

Dansk Folkepartis udviklingsbistandsordfører Tina Petersen syntes godt om, at danskerne ikke støtter ofrene for flodbølge katastrofen i Pakistan.

Ofrene for flodbølge katastrofen i Pakistan, skal ikke regne med støtte fra Dansk Folkepartis udviklingsbistandsordføre Tina Petersen. Hun mener nemlig at det er en god ide at danskere ikke bidrager med, en bøjet femøre til Pakistans katastroferamte civilbefolkning.

 

Klik på foto for at se stort foto.

Tina Petersen er ikke den eneste politikere fra Dansk Folkeparti, som på Facebook støtter op om, eller personligt giver udtryk for at danskere skal holde igen med økonomisk støtte til Pakistan.

Også hendes kollega Henrik Ræder Clausen, som var opstillet som EU kandidat for Dansk Folkeparti tilslutter sig holdningen om ikke at støtte ofrene i Pakistan.

 

FN betegner flodbølge katastrofen i Pakistan, som en af de værste humanitære kriser i nyere tid og advare om at især mange små børn og kvinder vil dø, hvis verdenssamfundet ikke bidrager økonomisk til nødhjælp og genoprettelse.

FN advare også om at manglende støtte til Pakistan kan øge ikke bare sult og fattigdom, men også radikaliseringen i området.

SF’s menneskerettighedsordfører Kamal Qureshi finder Tina Petersens holdning problematisk og udtaler via Netavisen politikNyt.dk følgende.

”Hun støtter et udsagn om at Pakistan brændte den danske ambassade ned til grunden, som jo er rent løgn. Også pisker hun en stemning op på et løgnagtigt grundlag mod de 3 millioner børn som risikere at dø”

Last modified onSaturday, 08 January 2011 20:22
Copyright © Netmagasinet P77