Menu

Marie Krarups fornemmelser for farven hvid

Marie Krarups fornemmelser for farven hvid

Dansk Folkepartis Marie Krarup har et racistiske syn på hudfarver og det er et problem. Fordi når hun vælger at udtale sig negativt i forlængelse af sine rejser som dansk MFere, tages vi til indtægt for hendes udsagn.

Det ser det ud til at Marie Krarup fra Dansk Folkeparti er glad for at tage hudfarvesegmenteringen i brug, når hun går i gang med sin ynglings beskæftigelse - at nedrakke andre mennesker og deres kultur. Og som man kan se er New Zealand ikke det først land som Marie har valgt at håne- også Canada og de brune,sorte og gule canadiere fik et par Krarupsk-hadske ord på Facebook da Marie besøgte landet i 2012.Marie Krarup vil nok frabede sig at man omtaler hende som racist. Men uanset hvad Marie Krarup måtte mene om sig selv, så er hendes udsagn om hvide, brune, sorte og gule mennesker og det hvide vandfald der bare er hvidt- dypt racistik og skammeligt ikke kun for hende selv, men for os alle, fordi når hun udtaler sig sådan i forlængelse af en udlandsrejse så udtaler hun sig indirekte på hele Danmarks vegne.

"Nigara Falls i Canada har fået lov at forblive Hvidt. I dette multi-kulti land skal en hvid person altid ses ved siden af en sort, en brun og en gul. Og så smiler de alle så glade! Som om de vil sige til os: multi-kulti er rigtig godt! Men vandfaldet er bare hvidt."

Marie Krarup/13 september 2012 /Facebook public.

Man kan vælge at undre sig over hvordan en dansk kvinde rundet af den danske skole, kan have så racistiske og reaktionære tanker, men måske man ikke burde undre sig når man ved at hendes far hedder Søren Krarup.

Søren Krarup som i flere årtier er blevet omtalt som den sorte præst fra Sem, formand for det kulsorte præstefælleskab Tidehverv,medstifter af den fremmedfjendske forening Den danske forening og desuden Dansk Folkepartis ideologiske korstogt-ridder i folketinget igennem mere end ti år.

Søren Krarup er manden der symboliser mere end mange andre, den danske nye højrefløjs ideologiske krig mod ting som afskaffelsen af revsels retten over danske børn, homoseksuelles rettigheder, til muslimske tørklæder og bedehuse.

Æblet falder ikke langt fra stammen, i dette tilfælde er det dog uhyggeligt at se hvordan Krarups datter formår at lyde endnu mere intolerant og endnu mere hadefuld end sin far, ganske enkelt fordi hun i modsætning til sin far ikke formår at skjule sine racistiske overmenneske tanker, bag en fernis af forvrøvlet og  polemiserende fremmedfjendsk intelektualisme.

 Hos Marie får man den rå mening uden indpakning.

Marie mener hvidt er bedre end sort,brunt og gult og sådan er det bare.

Marie mener at hvide mennesker er bedre og mere udviklede end de der brune, sorte og gule og så gider hun ikke at stå sammen med de der farverige- sådan er det bare.

Når Marie siger at de kristne skal gå til angreb på den muslimske invasions hær som hun og hendes far ser stå og presse på Europas porte - er det bare virkligheden.

Marie syntes bedst om at leve i sin egen hvide verden hvor hendes far og den kristne gud er centrum og hvor alle mennesker ligner hende selv, alt dette forhindre dog ikke hende i at rejse rundt i hele verdenen på den danske stats regning og det forhindre hende ikke i at galpe ud sit racistiske udsyn mod alle fire verdenshjørner i vores alles navn.

Homer, farvet mennesker, fremmed kulture og enhver der drømmer om en forandring i verdenen mod mere fælleskab, mere åbenhed og tolerance skal helst bekriges ifølge Marie og hendes Korstogt-far.

Hvis verdenen er alt for farverig og alt alt for stor for lille hvide Marie, hvorfor bliver hun så bare ikke hjemme? 

Uanset hvad så har den danske landsbytosse elite bedst af at blive holdt hjemme.

Der er ingen grund til at vise omverdenen at intolerance, fremmedfjendskhed og foragt for mangfoldighed er ligeså udbredt i Danmark som det er i et land som Saudi Arabien.

Vær med i debatten

Log In

Log in with Facebook

Forgot your password? / Forgot your username?