Menu

Når racister hader kvinder

  

Racisters had til kvinder kommer ofte til udtryk på nettet overfor kvindelige debattører og bloggerer og rammer også mig.

 

Som mange andre offentligt kendte kvinder der er debattør eller blogger, oplever jeg ofte at blive udsat for svinske og sexistisk angreb fra nethaderne. Jeg rammes især af had fra racister som er modstandere af muslimer. I deres øjne er jeg en landsforræder og en rotte fordi jeg beskriver de racistiske miljøer de færdes i.

 

Hadet til kvinder i racistiske miljøere er så nedgroet i racisten at der faktisk også findes kvinder som angriber andre kvinder og taler som mænd der hader kvinder. At kvindelige racister ikke tager afstand fra sexismen skyldes at de selv ofte er blevet nedgjort eller udsat for sexisme fra mænds side. Racisme og sexisme - had til kvinder og undertrykkelse af kvinden hænger ofte sammen og ses også i at racister ofte vælger sig en partner som de kan undertrykke eller i værstefald udsætte for vold. 

Endnu et eksempel på plat og racistisk billedmanipulation.

Et af de mere grove sexistiske og racistiske angreb på min person, kommer fra medlemmerne af en antimuslimsk Facebook gruppe som hedder Nej til Kriminelle Indvandrer og Islam. Gruppens Admin er en ældre singel kvinde som kalder sig for Maj-Britt Krittenstein. Krittenstein har flere gange fået æren af at blive omtalt i medierne på baggrund af sine hadefulde og racistiske kommentare om muslimer.

Men Krittenstein er åbenbart ikke kun racist, hun er også sexist og bakker op om ækelt nedgørelse af kvinder.

Bemærk hvordan det at man har polske aner gøres til et med sexistiske fordomme om at man nok er kommet til Damark som protitueret og ikke er dansk. Racismen rettet mod mig som har polske aner afslører fint at gruppens medlemmer er vaskeægte racister der hader folk som i deres øjne ikke er danske nok for dem ?

Det hele er hentet fra Facebook gruppen Nej Til Kriminelle Indvandrere og Islam.  

Vær med i debatten

Log In

Log in with Facebook

Forgot your password? / Forgot your username?