Menu

DF-politiker håner voldsramt journalist

Lokal DF-politiker bifalder først vold mod journalist med "Han ligner en islamist", derefter deler billed af sig selv i rollen som en der slår journalisten i hovedet.

 

Den danske journalist Nagieb Khaja er blevet udsat for vold af tyrkiske grænsevagter, da han forsøgte at komme ind i Syrien via den tyrkiske grænseovergang.

Nagieb Khaja er kendt for sine prisbelønnet dokumentarer og reportager fra Mellemøsten. Han har flere gange med farer for sit eget liv, opsøgt områder i Syrien der kontrolereres af terrororganisationen Islamisk Stat - IS.

Aia Fog der er lokalpolitiker for Dansk Folkeparti i Sønderjylland og har været opstillet som folketingskandidat for Dansk Folkeparti i 2015, valgte at dele en artikel om det voldsomme overgreb på Nagieb Khaja med følgende kommentar

"Han ligner altså heller ikke en dansk journalist- han ligner mere en islamist. Det har de tyrkiske grænsevagter nok taget fejl af.... disclaimer: Jeg mener ikke det er i orden at slå løs på fredelige folk!"

 

 
I dag deler Aia Fog så følgende billedkollage med sine Facebook-venner.


På billedet ses Batman slå en person hårdt i hovedet. Den slående Batman har fået photoshoppet Aia Fogs hoved på og offeret har fået photoshoppet Nagieb Khajas forslået ansigt på.

Aia Fog giver på sin Facebookprofil udtryk for at hun finder billedet morsomt.

Billedkollagen minder meget om de racistiske plakater af den svenske nazihipster Dan Park. Især de to plakater af to afro-svenskere der var blevet udsat for vold og som Dan Park efterfølgende på sine plakater viser hængende ud over en bro med teksten "Hang-on Afro-fobiens"

Aia Fog er foruden lokalpolitiker i Dansk Folkeparti, også næstformand for Trykkefrihedsselskabet.

Trykkefrihedsselskabet har promoveret Dan Parks plakater i Danmark og bakket Dan Park op da han blev udsat for slag og spark sidste Nytårsaften, ifølge ham selv af en gruppe venstreradikale, der havde fulgt efter ham rundt omkring på Nørrebro. I den forbindelse mente Aia Fog at Dan Parks ytringsfrihed var blevet krænket.

Manden bag billedkollagen hedder Uwe Max Jensen. Uwe Max Jensen er medlem af Dansk Folkeparti og kendt for offentligt at svine sin penis til i malling.   

Billedkollagen af Aia Fog der slår Nagieb Khaja,har udsløst foragelse blandt Aia Fogs Facebook-venner.

Aia Fog og Uwe Max Jensen vælger at tolke kritikken af billedkollagen, som at det er Aia Fog der bliver lagt for had og krænket af sine Facebook-venner - der tager afstand fra hendes og Uwe Max Jensens hån af en journalist der har været udsat for vold.

Uwe Max Jensen poster endnu et billed ind på Aia Fogs. Dennegang ses Nagieb Khaja slå Aia Fog i hovedet og i taleboblen står der med stort ISLAM. 

 


Mangel på situationsfornemmelse er ikke nyt for Aia Fog, hun har nemlig før gjort sig uheldigt bemærket både i rollen som lokalpolitiker for Dansk Folkeparti og i rollen som næstformand for Trykkefrihedsselskabet.

Læs mere om Aia Fog: I sommerhus med nynazist

Vær med i debatten

Log In

Log in with Facebook

Forgot your password? / Forgot your username?