Menu

Velkommen til had i september med Pernille Bendixen

Pernille Bendixen folketingsmedlem for Dansk Folkeparti, kobler muslimers mad til stening, drab på homoseksuelle og voldtægter.  

"September uden halal" hedder Pernille Bendixens og Dansk Folkeparti i Odenses nye antimuslimske tiltag. Kampagnen der udgiver sig for at være en sober kampagne, der stille spørgsmål ved halalproduktionen, er blot endnu et nyt skud på Dansk Folkepartis stamme af antimuslimsk hadepropaganda.

På Facebook ses en bredsmilende Pernille Bendixen, inviter til at man støtter op om hendes krav om at alt halamad bliver mærket i Danmark. 

Pernille Bendixen har for at støtte den fynske madkampagne, også været flittig ved computeren og lavet et lille videospot, som hun har delt på Facebook. Videoen skal illustrerer at stening, drab af homoseksuelle, barnebrude og voldtægt og så muslimers mad, hænger tæt sammen.

Bendixens video er et orgie i billedmanipulation, dårlig oversættelse, slagtning af geder og propagandiske konspirationer om barnebrude, mord og voldtægt. Alt knyttet tæt til den mad muslimer i Danmark spiser.

Pernille Bendixen har tyvestjålet både tekst og fotos direkte fra amerikanske anti-muslimske videoer der har flere år på bagen. Videoen er fyldt med fordrejninger og billeder der for flere år siden er blevet afdækket som anti-muslimsk propaganda.

Se videoen på Pernille Bendixens Facebook væg / https://www.facebook.com/pernille.bendixen?fref=ts

Det kan godt være at Bendixen har en pointe i at Muslim World Leauge, der nævnes i videoen og som er en af de to halal-certifikat udbydere, danske eksport virksomheder samarbejder med, er problematisk og har et yderst konservativt forhold til fortolkning af Islam. Men Bendixens mål er ikke at være kritisk mod Muslim World Leauge, men at dæmoniser muslimer i Danmark og på sigt forbyde deres mad.

Her kommentar til et par af de uhyrlige påstande Pernille Bendixen fremviser i sit videospot.


Videoprint 1: Stening
Det første seerne mødes af i Bendixen anti-halal video er et sort hvidt foto af en påstået stening. Billedet stammer ikke fra en ægte stening men fra en hollandsk film. Kvinden man ser er skuespiller og boer i Holland.  

Skærmdump Bendixens halala-video

Misbruget af steningsscenen til at fremme anti-muslimske budskaber har foregået i over 10 år. Det første misbrug af billedet kan spores tilbage til den ultra-zionistiske konservative tænketank David Horowitz Center. Centret står bag finansering af flere kendte islamfjendske bloggere og politikere. Billed er det man kalder for en hoax.

Videoprint 2: Blodig slagtning
Næste scene i Pernille Bendixens lille videospot er en slagtningsscene, hvor man ser noget der ligner en ged blive slagtet på en voldsom måde

.


Pernille Bendixen ønsker åbenbart at vise sine seer, hvordan en halalslagtning foregår. Sagen er dog den at hun direkte mind fucker folk og den slags burde en folketingspolitiker holde sig fra. Det man ser er ikke en scene fra et dansk slagteri.

I Danmark foregår halslagtning ikke som man får vist af Pernille Bendixen. Der er tale om grov manipulation når man fremsviser misvisende billeder af lidende dyr, kun for at fremme hadet mod muslimer.  

I Danmark foregår halalslagtning med godkendelse af dansk dyrelægeforening og dyrenes beskyttelse. Der er ingen i Danmark der slagter som man ser i Bendixens video.

Videoprint 3: Halalmad betyder støtte til barnebrude

Foruden det falske steningsbilled, benytter Pernille sig af endnu en hoax som illustration i sin video. Det er billedet af påstået massegiftemål mellem voksne mænd og små piger. Billedet har flere år på bagen som illustration i anti-muslimsk propaganda og nu også med i en dansk produktion. Det man ser er ikke barnebrude, men brudepiger. Der er desuden copyright på billedet og fotografen er pænt træt af misbruget. Her er link til den rigtige historie bag billedet. http://www.loonwatch.com/2009/08/anti-muslim-blogoshpere-runs-amuck-forced-to-eat-crow/

Og så til de løse påstande ad hoc Pernille Bendixen kommer med.

1: Danske forbrugere betaler for halal.
Nej det er ikke danske forbrugere der betaler for at en Saudiaraber eller en egypter kan smaske sig i en dansk halalslagtet kylling. Det er importørene der betaler den ekstra certifikat-skat på halalakødet.

2: Spiser og køber man halalslagtet kød så bakker man op om stening og voldtægt samt had til homoseksuelle.
Påstanden om at man ved at købe halalkød skulle støtte så absurde og groteske ting er vanvid og racisme. Som om almindelige og fredelige mennesker der tilfældigvis er muslimer og dermed nogen der spiser halal, skulle ønske voldtægt og drab på andre mennesker.Påstanden er ligeså langt ude som dengang, Lars Hedegaard udtalte over en øl at muslimske mænd voldtager deres døtre. fordi det står i Koranen.

På bundlinjen kan man konstatere at folketingsmedlemmet Pernille Bendixen, benytter sig af grove manipulationer og falsk propaganda i sin og Dansk Folkepartis kampagne mod muslimsk mad. 

Bonusinfo:

Det er ikke kun Brutto National produktet Pernille Bendixen ikke ved noget om. 

"Dansk fjerkræ bliver halalslagtet, fordi kyllinger eksporteres i store mængder til muslimske lande. Det sker med et certifikat, der garanterer, at kødet er halalslagtet. I Danmark er det organisationerne Islamisk Kulturcenter og Muslim World League, der kan udstede certifikaterne. Ekstraudgiften til dem bliver betalt af importørerne i de muslimske lande - ikke af de danske forbrugere." Kilde

 
Halalhetzens epiccenter ligger på Fyn og kan spores til Dansk Folkepartis lokalafdeling i Odense.

I hverfald står et par lokale DF-politikere, bag et utal af anti-halalgrupper på Facebook. En af grupperne der direkte kan spores til Pernille Bendixens kampagne, fører hetz mod butikker og spisesteder der tilbyder halalprodukter.

https://www.facebook.com/udenhalal/?fref=ts

 

Fakta om religiøstslagtning:

Det dyreetiskeråds udtale fra 2005.
http://detdyreetiskeraad.dk/udtalelser/udtalelse/pub/vis/publication/udtalelse-om-rituelle-slagtninger-2005/

Sådan foregår halalslagtning.
http://samvirke.dk/mad/artikler/saadan-foregaar-halalslagtning-danmark.html


 

 

 

 

 

Vær med i debatten

Log In

Log in with Facebook

Forgot your password? / Forgot your username?