Menu

En af Breiviks ynglingsblogger forsøger at slette belastende spor i sin blog.

alt

Frem for at samarbejde med politiet ser det ud til at der i Counterjihad universets bloggersfære, lige nu slettes spor efter Anders Behring Breivik.

Pamela Geller en af de mest hadefulde antimuslimske blogger og en central person i Counterjihad universet, er af bloggeren Charels Johnson fra Little Green Footballs, blevet afsløret i at slette belastne kommentare, som kunne kaste mistanke på om hun mon var informeret på forhånd, om at der var noget ulovligt under opsejling i Norge.

Her er hvad Jonson har fundet frem til.

" Sådan ser Gellers postering ud i dag"

alt

" Men Gellers dårlige samvittighed viser sig endnu engang, fordi hun for ganske nydeligt ændret sin blogpost ved at slette de mest forbryderiske linjer i Emailen fra Norge. The Internet Archive har gemt en kopi af orginalen:

alt

" Som  i kan se har Geller fjernet følgende sætning"

"We are stockpiling and caching weapons, ammunition and equipment. This is going to happen fast."

På dansk: " Vi er ved at oplagre og indsamle våben, ammunition og udstyr. Dette kommer til at ske hurtigt"

"Googels Cach har gemt en kopi af Gellers side sådan som den så ud den 30 juni 2011. Og som i kan se var sætningen om at oplagre våben der stadigvæk."

alt

Link til Little Green Fotballs.

Pamela Geller nævnes flere gange i Anders Behring Breiviks Manifest, hvor han omtaler hende som en af de mest læseværdige blogger i Counterjihad netværket, det netværk han var en del af.

Pamela Geller har forbindelse til flere højreekstremistiske grupper og til den danske højreekstremist Anders Gravers der står bag modstandsbevægelsen Stop Islamiseringen af Danmark og gruppen Stop Islamiseringen af Europe.

Pamela Geller står sammen med Anders Gravers og Robert Spencer fra bloggen Jihad Watch bag Anders Gravers amerikanske gruppe Stop Islamisation Of America SIOA. SIOA stod sidste år med Pamela Geller i spidsen bag hadefulde protester rettet mod et moskeprojekt et par gade væk fra det som går under navnet Ground Zero i New York.

Både Pamela Geller og Robert Spencer og deres blogs og SIOA figurere på en liste over hadegrupper og personer i USA.

Log In

Log in with Facebook

Forgot your password? / Forgot your username?