Menu

LagerudsAlg ...

alt

"Liberal Alliance (LA) har indledt et højst usædvanligt samarbejde med landmændenes protestorganisation, Bæredygtigt Landbrug."

Det fortæller Politiken i artiklen "LA indgår omstridt aftale med landmænd" i dag, de 19. apr. 2011 kl 08.16, og man fortsætter:

"Landmændene har hjulpet med at udforme partiets politik på landbrugsområdet, mens LA's reklamemand og formand for partiets visionsgruppe, Søren Kenner, gratis har udarbejdet et reklamekoncept for landbrugsorganisationen."

 

--

Tidligere har Anders Samuelsen ikke blot forsvaret bankpakkerne, der holdt hånden under ... skal vi sige en usædvanlig risikovenlig adfærd, men Samuelsen ønskede tilmed at  forkæle bankerne yderligere, og LA har krævet en fordobling af bevillingen til Lomborg, og lur mig, om de ikke snart vil være enige med Mærsk i, at firmaets store CO2-udledning ikke skal regnes med til Danmarks klimabelastning.

Så Liberal Alliance er "liberalister", men ønsker ikke fair konkurrence inden for samfundsfornuftige rammer, når det gælder landbruget, Mærsk og bankerne.
Ja, faktisk er Liberal Alliance blot et gammeldags Venstre før Foghs facademaling og ansigtsløftninger: LA er så at sige Venstres Højre - eller er det Højres Venstre?
Last modified onSunday, 18 August 2013 14:47

Vær med i debatten

Log In

Log in with Facebook

Forgot your password? / Forgot your username?