Menu

Muslimhader ekstremist ikke mere velkommen hos krigsveteraner

alt
Foto: Simon Wedege

Anders Gravers leder af et dansk og internationalt antimuslimsk netværk som er omtalt positivt i Breiviks Manifest, er ikke længere velkommen i veteranforenigen Krigsveteraner og Pårørende.

I to stærkt kritiske artikler sætte P77 i starten af året spot på de uheldige konsekvenser ved at en privat forening for hjemvendte danske krigsveteraner samarbejder med lederen for et dansk og internationalt netværk der på sin hjemmeside skriver at de er i krig med Islam.

Danske soldater hjem til krig mod Islam.

Veteraner i ledtog med højreekstremister bag chikane mod Veteranparti.

I januar var tonen fra ledende personer i veteranforeningen Krigsveteraner og Pårørende, omkring det kritiske budskab i P77s artikler hård og negativ og især en af stifterne Harald Frydensdal forsvarede sin forenings valg af Anders Gravers som leder for foreningens nye afdeling i Aalborg.

Harald Frydensdal udtalte i januar i op til flere kommentare, under selve artiklerne at Foreningen Krigsveteraner og Pårørende ikke så noget galt i at deres formand i Aalborg privat havede markante og stærkt antimuslimske holdninger og på sin forenings hjemmeside oplyste at han var i krig med Islam.

Men her nu en lille uges tid efter det forfærdelige terrorangreb i Norge er tonen helt anerledes hos krigsveteranerne.

Formanden for Krigsveteraner & Pårørende Henning Mildahl Grossmann vil tage Anders Graves rolle op til et bestyrelsesmøde, som foreningen holder på lørdag og indstille til at han træder tilbage skriver bt.dk

Stop Islamiseringen af Danmark har flere gange forsøgt sig med at etablere sig som et parti. Partidrømmen er endt som en fiasko så nu kalder Anders Gravers sin danske forening for en modstandsbevægelse der føre krig mod Islam i Danmark.

Henning Mildahl Grossmann har udtalt følgende til bt.dk  om Anders Graves holdninger og modstandsbevægelse.

"- Og det får det til at vende sig i mig. Vores forening skal ikke repræsenteres af karl smart typer, der ligger op til ballade og holdninger, der repræsenterer det modsatte af det, som de danske soldater slås for. Altså demokrati,"

Anders Gravers selv udtaler til bt.dk at han er parat til at stifte sin egen forening hvis det på lørdag ender med at han træder ud.

Anders Gravers internationale netværk Stop Islamisation Of Europe SIOE er nævnt flere gange i terroristen og massemorderen Anders Behring Breiviks Manifest.

Breivik anser SIOE i sit manifest som et netværk der på sigt vil stå stærkest i den krig han tror på kommer mod muslimer og venstreorienterede i Europa. Breivik har også nævnt  SIOE flere gange på den stærkt antimuslimske højrenationale hjemmeside document.no. document.no var Breiviks foretrukkende debatsted på nettet.

 

 

 

 

 

Last modified onWednesday, 27 July 2011 23:24

Vær med i debatten

Log In

Log in with Facebook

Forgot your password? / Forgot your username?