Menu

Danskere vil begå terror mod ny Moske

Moske trues med terror

Danskere truer med terror efter at Københavns Borgerrepræsentation i tordags godkendte lokalplanen om udvidelse af Imam Ali-moskeen på Vibevej i København.

I torsdags valgte Københavns Borgerrepræsentation at godkende lokalplanen for udvidelsen af Imam Ali-moskeen på Vibevej i Københavns nordvestkvarter. Lokalplanen blev vedtaget med stemmer fra Socialdemokraterne, De Radikale, SF og Enhedslisten. 

Udvidelses planerne har mødt modstand fra flere sider og forskelige danske stærkt antimuslimske grupper, herunder især Stop Islamiseringen af Danmark, har forsøgt at misbruge utilfredsheden til at opildne til had mod muslimer i Danmark.

DF-politiker amok: Henret Moske-byggeherre

Torsdagens godkendelse lokalplanen bliver også kommenteret på Facebook.

I Facebook gruppen Nej til Moskeer i Danmark kan man i dag finde direkte opfordringer til at begå terror mod Imam Ali-moskeen og opfordringer til at dræbe muslimer eller internerer dem i udryddeleslejre i stil med nazisternes fra anden verdenskrig.

Terroropfordringer og mordtrussler mod muslimer i Danmark, kommer kun 1 måned efter at den norske terrorist Anders Behring Breivik drabte 77 mennesker ved to terrorhandlinger i Norge. Anders Behring Breivik ønskede at starte en krig mod muslimerne og straffe venstrefløjen for at de ifølge ham samarbejder med muslimer, om at islamisere Norge og flere andre Europæiske lande herunder også Danmark.Screencap fra gruppen Nej til Moskeer i Danmark

alt

 

alt

alt

Og det fortsætter her kl. 11.47

alt

Klik på fotos for at se dem i større format.

Last modified onFriday, 26 August 2011 10:03

Vær med i debatten

Log In

Log in with Facebook

Forgot your password? / Forgot your username?