Menu

Nedlæg Integrationsministeriet – fremmedhadernes højborg

alt

Danske fremmedhadere har de sidste ti år med fast adresse i Integrationsministeriet ført hetz mod flygtninge og udlændinge. Derfor nedlæg deres højborg Integrationsministeriet og stop hetzen mod flygtninge og udlændinge i Danmark.

I mere end ti år har den konservativ-liberale regeringen sammen med Dansk Folkeparti sørget for at indarbejde og fremme en lovgivning der bygger på deres egne fremmedfjendske holdninger og værdier.

Integrationsministeriet har i alle disse år været deres højborg. Stedet hvorfra der føres hetz mod flygtninge og udlændinge pakket ind i floskler om kultur og værdikamp.

Og det var for at beskytte de fremmedfjendske værdier, at den nu forhenværende integrationsminister Birthe Rønn Hornbech deltog i overgreb på flygtninges og statsløses rettigheder.

Især regeringspartiet Venstre og støttepartiet Dansk Folkeparti trækker på det samme værdisæt. Med udnævnelsen af Søren Pind som ny integrationsminister er værdifælleskabet imellem Venstre og Dansk Folkeparti nu blevet endnu mere tydeligt.

Både Venstre og Dansk Folkeparti fylder den politiske debat med fremmedhad, der pakkes ind i en påstået nødvendighed af at værne om danske værdier og den kristne kulturarv. I et helt årti har VK regeringen sammen med Dansk Folkeparti haft magt over dansk udlændinge- og flygtningepolitik. De har skabt en udlændingelov og en integrationsforvaltning, der flyder over af hetz og konventionsstridig, umenneskelig behandling af flygtninge og udlændinge.

Der er kun en måde at stoppe for deres forløjne værdikamp og den umenneskelige hetz af flygtninge og udlændinge. Det er ved at nedlægge deres højborg: Integrationsministeriet.

Fordi det er langt mere omkostnings og skadefrit for flygtninge, udlændinge og ikke mindst for det muslimske mindretal i Danmark, når kulturchauvinisten Søren Pind blot får lov til at messe sine fremmedfjendske værdier som blogger på Berlingske Tidende, end når han forkyner dem i kraft af sin rolle som Integrationsminister med et fremmedfjendsk politisk flertal i ryggen.

 
Last modified onSunday, 18 August 2013 15:01

Vær med i debatten

Log In

Log in with Facebook

Forgot your password? / Forgot your username?