Logo
Print this page

Giv os et etnisk-rent Sverige tilbage

I Danmark ønsker Dansk Folkeparti sig et Danmark som i 50erne og i Sverige ønsker Sverigedemokraterne at føre Sverige tilbage til 50erne. Har partierne mon gjort op med sig selv hvad den slags tranformation vil kræve? - etnisk udrensning kan nemlig blive nødvendigt.

Kort efter at valgsejren var i hus, udtalte Sverigedemokraternes Partisekretær Björn Söde følgende:

”Vi vil formindske asyl- og familiesammenføringerne med 90 procent og vi vil arbejde for at få Sverige tilbage, som hun var i 50erne"

På overfladen kunne der være tale om et par uskyldige udmeldinger fra en ung sejres-beruset  højrenationalist.

Men hvis man lige tager og forholder sig, bare lidt seriøst til hvad det er der siges, så siges der jo at man vil arbejde for at det nutidige Sverige, vil blive ført tilbage til 50ernes svenske samfund. 50ernes Sverige var et meget etnisk- homogent samfund, hvor der ikke fandtes ret mange statborgere, eller indvandrere med mørk hud og ikke-vestlig baggrund.

Sverigedemokraterne kan ligesom Dansk Folkeparti, uden at gøre brug af etniskudrensning arbejde politisk for at formindske asyl- og familiesammenføringerne med 90 procent.

Men de kan ikke få 50ernes Sverige eller Danmark tilbage uden at foretage etniskudrensning af ikke-etniske svenskere og ikke-etniske danskere.

Er Björn Söder og Sverigedemokraterne eller Pia Kjærsgaard parate til at gennemføre det som ville blive nødvendigt, hvis Sverige og Danmark skal tilbage til 50erne?

Mit bud er at Sverigedemokraterne og Dansk Folkeparti, har lært at tale mere til følelserne end til fornuften. Deres glansbillede af det ideale danske og svenske samfund vil nemlig kræve at de gør brug af, udemokratiske og ekstremistiske metoder, som ville kræve at de bevæger sig helt derud hvor kun nazister og Balkan-facister kan bunde.

Både Dansk Folkeparti og Sverigedemokraterne, forsøger at pakke deres  fremmefjendskhed og muslimhad pænt ind i, skønbilleder fra oldemors og oldefars fortid.

Men bag deres nationalistiske "uskyldige"  50er facadedrøm, gemmer der sig en grim ekstremisme som deres potentielle vælgere, burde lære at gennemskue og forholde sig til.

Lad mig afslutte med et par vers fra en dansk børnesang udgivet i 50erne.

"De kender ikke Danmarks land,

thi de kan knap nok læse,

og mange af dem glemmer helt

at pudse deres næse.

Hos niggermor man gemmer sig,

hør, krokodillen græder.

Den holder mest af sort dessert,

den grimme niggeræder."

 

Læs mere:

Politisk Satire: Sverigedemokrat vil have forbud mod Jazz.

http://www.svenskbladet.se/politik/index.php?alias=sd_vill_ha_forbud_mot_jazz.html&ref=nf

 

 

 

     

 

 

 

 

 

 

     

 

 

 

Last modified onWednesday, 02 February 2011 07:41
Copyright © Netmagasinet P77