Menu

Lars Hedegaard fremviser racistisk dokumentar

Lars Hedegaard fremviser racistisk dokumentar

 

Lars Hedegaard reklamer og fremviser racistisk dokumentar på sin avis Dispatch Internationals hjemmeside.

 Læsere af Lars Hedegaards avis Dispatch International, kan på avisens hjemmeside se den racistiske dokumentar “A Conversation About Race” ovenikøbet med svenske undertekster.

»But after many years as an “anti-racist”, he realized that the word racism is one of the most abused words of our time, and decided to make the documentary A Conversation About Race. You can now watch the film right here on Dispatch TV.«
Citat hentet fra Dispatch Internationals hjemmeside.

Dokumentaren er tekstet og oploadet til Youtube af Roger Sahlström, der er medlem af det svenske Trykkefrihedsselskab. Dispatch International har fået lov til at oploade dokumentaren til Youtube og til at vise den på Dispatch International direkte af manden bag dokumentaren Craig Bodeker. “Published with rights from Craig Bodeker” Citat Youtube. 

Lars Hedegaard er medstifter af det svenske Trykkefrihedsselskab og sidder i selskabets bestyrelse og ledelse sammen med Ingrid Carlqvist.

Sammen står Lars Hedegaard og Ingrid Carlqvist også bag avisen Dispatch International.

På Dispatch Internationals hjemmeside, nøjes man ikke med at vise selve dokumentaren. Dokumentaren bliver også rost af Lars Hedegaards medredaktør Ingrid Carlqvist.

Ingrid Carlqvist omtaler i sin artikel dokumentaristen bag dokumentaren Craig Bodeker som en meget modig mand, der ikke har ladt sig slå ud af politisk korrekthed, men forsat kæmper for at sætte fokus på det man i visse kredse kalder for anti-hvid racisme.

Nederst i sin artikel anbefaler Ingrid Carlqvist sine læsere at gå ind på Craig Bodekers hjemmeside og støtte ham og hans nye fond.

Dette gøre Ingrid Carlqvist uden at fortælle sine læsere at Craig Bodeker færdes i racistiske og højreekstremistiske kredse og har deltaget i radioshows afholdt, af en radiostation der sender nynazistisk og racistisk propaganda, og som knyttes til den højreekstreme hjemmeside stormfront.org.

Den racistiske gruppe Council of Conservative Citizens har såmændt også vist filmen på storskærm under en konference hvor Craig Bodeker holdt tale. 

Dokumentarfilmen A Conversation About Race er ifølge amerikanske Southern Powerty Law Center, der holder øje med racisme og ekstremisme i USA, et forsøg på at renvaske hvide amerikanere for racisme.

I dokumentaren stiller Craig Bodeker spørgsmål som, om der er psykologiske og fysiologiske forskele på hvide og sorte mennesker og om disse forskele kan være medvirkende til at sorte er mere kriminelle og mere racistiske end hvide mennesker.

Ikke overraskende nok for den slags film, når Craig Bodeker frem til at sorte amerikanere og latino- amerikanere er mere racistiske, kriminelle og mere tilbagestående end hvide amerikanere og det er de ikke på grund af de socioøkonomiske forskelle, men mere kraft af deres medfødte etnicitet, laverer IQ og kulturelle baggrund.

Udtrykket “anti-hvid racisme” er opfundet af amerikanske hvide racister og dækker over en slags konspiration om, at medier og politikere forsøger at skjule hvor enormt omfanget af racisme hvide mennesker udsættes for af ikke-hvide mennesker er.

Anti-hvid racisme tilhængerer mener, at ikke-hvide mennesker er langt mere racistiske og kriminelle end hvide mennesker, dette faktum skjules dog af massemedierne fordi man er politisk korrekt.

Ikke-hvide mennesker anses også for at have en lavere IQ end hvide mennesker og man mener at deres lave IQ er ødelæggende for de vestlige samfund.

Ifølge anti-hvid racisme tilhængerne, så er det ikke dem selv - de hvide racister, men deres politisk korrekte modstandere anti-racisterne, der de rigtige racister, fordi disse udsætter hvide for racisme, når de forsvare ikke-hvide mennesker og bakker op om et multikulturelt samfund hvor alle etniske og religiøse grupper er ligestillet.

Selv om disse påstande er skudt helt ved siden af og et kig bagud i historien hurtigt kan dokumenter at de hvide mennesker fører overlegent, når det handler om at udsætte ikke-hvide mennesker for racisme, har begrebet spredt sig til Europa og anvendes i dag også af europæiske racister.

Især den højrepopulistiske fløj hvor foragt overfor muslimer og indvandrerer fra ikke-europæiske lande trives, har taget ideerne til sig - også fordi anti-hvid racisme tesen, virker mere stueren og ofte er pakket ind i en semi-intelektuel polemik hvor det kan være svært for udvidende, at gennemskue hvor sandt det der bliver sagt er.

Læs mere:

http://rationalwiki.org/wiki/Anti-racist_is_a_codeword_for_anti-white

http://www.d-intl.com/2013/01/24/revealed-racist-an-abused-and-watered-down-word/?lang=en

Det svenske Trykkefrihedsselskab er ligesom det danske Trykkefrihedsselskab, flere gange blevet kritiseret for at fremme racisme og intolerance, især overfor muslimer og mennesker fra ikke-europæiske lande.

Trykkefrihedsselskabet støtter en afskaffelse af den danske racismeparagraf 266b.

 

Vær med i debatten

Log In

Log in with Facebook

Forgot your password? / Forgot your username?