Menu

Hvad gik der galt Anders ?

Hvad gik der galt Anders ?

Fra bamsefar til internationalt kendt muslimhader hvad gik galt ?

Anders Gravers den muslimhadende slager fra den anti-muslimske gruppe Stop Islamiseringen af Danmark og Stop Islamisation Of Europe, ja ham med salamitalen og ham der altid har en flok kronragede højreekstremister på slæb, kalder sig selv for modstandsmand og siger at han er den eneste i Danmark der har set lyset og faren ved muslimer og islam.

Anders Gravers har på sin konspiratoriske hjemmeside flere gange lovet at hvis han får den totale magt i Danmark - noget vi ved aldrig vil ske, så vil han ikke være bleg for at udrense Danmark for muslimer- og landsforrædere herunder dem der skriver her på P77.

En af de ting Anders Gravers bruger for at lokke nye tilhængere over til sin "menneskerettighedsorganisation"  er snakken om at han har en fortid som farlig soldat under Balkan Krigen. Oplevelser under Balkan krigen skulle ifølge ham have sat gang i hans foragt overfor islam og muslimer- samme sang fra de varme lande kan høres hos Breivik og den fascistiske blogger Fjordman.
Fred være med det, men der er noget vi her på P77 længe har undret os over.

Hvor er dine soldatbilleder Anders ?

Vi har surfet nettet tyndt og spurgt rundt i forskelige soldatermiljøer, men ingen, vi gentager ingen har set Anders Gravers i soldatertrøjen.

Måske skyldes det blot at Anders Gravers stod ved kogegryderne i Sarajevo - hvad ved vi ?
Eller måske pynter han sig med lånte fjer- hvad ved vi ?

En ting ved vi dog og det er at Anders Gravers før han blev hele Danmarks muslimhader var han bamsesælger. I 2006 (deromkring) kunne man se følgende foto i en lokalavis for Stor og Lillevorde. Billedet viser Anders Gravers i hans Bamseria. Bamseria var en butik der solgte bamser. Desvære er lokalavisen forlængst borte fra nettet.

Vi spørger hvad gik der galt Anders ?

Læs også : Hvad gik der galt Bo ?

P77 redaktionen: Bemærk venligst at der ikke er tale om et satirefoto. Billedet er ægte.

Vær med i debatten

Log In

Log in with Facebook

Forgot your password? / Forgot your username?