Menu

Danske antimuslimer bifalder terrorangrebet

Danske antimuslimer bifalder weekendens terrorhandling i København.

Flere danskere med tilknytning til antimuslimske aktivistgrupper som Pegida Danmark, Stop Islamiseringen af Danmark og facebookgruppen Nej til Kriminelle Indvandrere og Islam bifalder weekendens terrorangreb i København.

De danske højreradikale antimuslimer ser en fordel i, at der kommer terrorangreb foretaget af militante islamister i Danmark.

Dermed ligger de på linje med den højreekstreme terrorist Anders Behring Breivik, der i 2011 sprængte den norske parlamentsbygning og skød 69 unge politisk aktive på sommerlejr. Breivik udtalte under retssagen, at han gerne ser at militante islamister forsøger at begå terror i Norge, fordi det kan mobilisere større had og modstand mod muslimer i den norske befolkning.

En opblomstring i modstanden mod muslimer i Norge ville i følge Anders Behring Breivik give mere støtte til højreradikale politiske og aktivistiske fløje i Norge.

Samme tanker ses gå igen på den danske antimuslimske højrefløj.

Danske antimuslimers terrorbifald skal ses som håb om at terrorangreb, kan skræmme den danske befolkning til at give mere politisk støtte, til højreradikale partier som Dansk Folkeparti, elller til nynazisiske partier som Danskernes Parti der alle er modstandere af islam og muslimer i Danmark.

Maj-Brit Krittenstein har flere gange været nævnt i danske aviser, efter hun på Facebook bifaldte at over 100 bådeflygtninge var druknet i Middelhavet.

I Jyllandsposten blev Maj-Britt Krittenstein i januar i forbindelse med den antimuslimske Pegida Danmarks første gåtur i København, blot portrætteret som en almindelig, "bekymret" borger, der i ren afmagt for fædrelandet er gået på gaden for at sætte spot på islamistisk ekstremisme.

»Jeg er her for fædrelandet.«

Maj-Britt Krittensteins ansigt blev oplyst af faklen i hendes hånd, mens hun uddybede, hvorfor hun var kommet til mandagens demonstration.

»Jeg ser islam som ren ondskab. Hvad er der godt ved islam? Hvis man kigger omkring i verden: hvor islam er, er der ondskab,« sagde den midaldrende kvinde, mens hendes venner stod omkring hende og nikkede i enighed.

Maj-Britt Krittenstein og hendes venner var blandt de cirka 300 fremmødte demonstranter, der mandag aften i København mødte op til demonstration inspireret af den tyske, islamkritiske Pegida-bevægelse. Demonstrationen begyndte klokken 18 foran Statens Museum for Kunst i København for derfra at gå ned til Den Lille Havfrue og tilbage igen."

Kilde: http://jyllands-posten.dk/indland/ECE7372347/%C2%BBVi+ses+de+n%C3%A6ste+mange+mandage%C2%AB+/

Krittenstein er stifter og administrator af en af de værste antimuslimske danske grupper på Facebook.

Gruppen hedder Nej til Kriminelle Indvandrere og Islam. Gruppen er flere gange blevet slettet af Facebook på grund af ekstremt og racistisk sprogbrug og chikane og trusler.

Maj-Britt Krittenstein har dog genoprettet gruppen på ny.

Flere af gruppens medlemmer er aktive på den yderste højrefløj eller i nynazisiske grupper.

Rygter blandt andre danske Facebook brugere går på at Maj-Britt Krittenstein ind til for kort tids siden, var medlem af Dansk Folkeparti, der har ekskluderet hende efter utal af klager om ekstremistiske ytringer på Facebook.

Andre nøjes ikke kun med at bifalde weekendens terrorhandling.

Susanne hvis rigtige navn er Ulla syntes at det er synd at Danmarks Statsminister Helle Thorning Schmidt - som hun kalder for en dum Ko, ikke blev dræbt i weekendens terrorangreb.

Ifølge Ulla så skal Statsministeren slet ikke føle sig for sikker - hun skal nok blive ramt.

Ulla er aktiv i flere antimuslimske grupper på Facebook og er sidst set på gaden sammen med højreekstremisterne Anders Gravers og Michael Ellegaard i Haderslev, hvor de var på gaden for at stoppe Islam i Danmark.

Terrorhandlingen misbruges til at øge had til Somaliere i Danmark.

Vær med i debatten

Log In

Log in with Facebook

Forgot your password? / Forgot your username?