Menu

Handicappet og medlem af nynazistiske Danskernes Parti

Handicappet og medlem af nynazistiske Danskernes Parti

Engang i mellem er logik en underlig størrelse. Kæden for mig hopper af når en handicappet melder sig til et nynazistisk parti.

Hvad får en mand der hele sit liv har siddet i en kørestol, til at blive medlem af et parti der mest af alt kort kan beskrives som nynazistisk i sit indhold og Dansk Folkeparti i sin indpakning.

Tja det er ikke godt at vide, men det fik da mig til lige at stoppe op.

Kan hadet til muslimer og indvandrere virkeligt være så stærkt, at man gerne gå i seng med sin egen fjende?

En anden tanke jeg fik var, hvor kort turen fra højrepopulistiske og kulturracistiske Dansk Folkeparti er til ultra-højre nynazistiske Danskernes Parti - i hvertfald for en del hvis man skal tro det de skriver på Danskernes Partis hjemmeside.

Danskernes Partis mand i kørestol var før medlem af Dansk Folkeparti i flere år og lod sig endda forevige på fotos med en smilende Pia Kjærsgaard og med andre topmedlemmer fra Dansk Folkeparti.

Han deltog også i Dansk Folkepartis Grundlovsmøder og i deres årsmøder. Men en dag kom nynazisten Daniel Carlsen forbi og så var manden i kørestolen solgt til stanglakridts.

Måske er han blevet medlem af Danskernes Parti, fordi han går ind for aktiv dødshjælp ?

Eller måske blev han bare træt af at man i Dansk Folkeparti, altid skal pakke alt hvad man mener og siger ind og aldrig tale rent ud af posen, om det der ligger de nationalsindede allermest på hjertet, nemlig et Danmark for danskerne og alle de forkerte UD!

Ærligt så ved jeg ikke hvad der lige fik ham til at skifte parti, men det er tankevækkende at en kronisk handicappet er medlem af et parti stiftet af et afhoppende medlem af den danske National Socialistiske Bevægelse DNSB og som i sit principprogram skriver følgende.

Personer, der på grund af usund livsførelse eller arvelig sygdom må kategoriseres som uegnede til at forplante sig, skal på en human måde forhindres i at gøre børn til ofre for deres egen ulykke.
Danskernes Partis Principprogram, 2011, sakset fra Redox rapporten om Danskernes Parti.

Nazi nazi nazi ringer alle klokker hos de fleste når man læser den slags i et principprogram, som man ved er skrevet af mindst tre afhoppede nazister.

Selv har Kristian Kjærulf udtalt følgende til Danskernes Parti om sit parti skift og hvorfor han støtter Danskernes Parti.

Danskernes Parti er et nyt parti og det er spændende at kunne være med til at forme det fra starten af før partiet bliver sat. Og så mener jeg ikke vi har tid til at væve for meget rundt i tingene. Tiden og den demografiske udvikling er meget imod os. Derfor fortrækker jeg DP fordi DP vil sende alle ikke-vestlige indvandrere hjem.

JA kære Kristian det er korrekt DP vil sende alle ikke-vestlige indvandre hjem, men det er ikke alt. DP vil også gerne på sigt begrænse demokratiske rettigheder for sådan nogen som dig og fx forhindre at der kommer flere som dig til verden.

Så der er to muligheder. Enten er Danskernes Parti et parti, der som Dansk Folkeparti langer masser af bullshit ud, som de ikke engang selv gider at leve op til. Eller Kristian Kjærulf er en ualmindeligt dum mand.

Vælg selv.

Mens i vælger tjekker jeg lige om der i Danskernes Parti, skulle have sneget sig ind et par dumme homoseksuelle, jøder eller muslimer. Man kan jo aldrig vide hvor rummelige de der nye demokratiske nazister er gået hen og blevet.

Det ender jo helt med at man på sigt ikke kan kende forskel på dem og Dansk Folkeparti.

Foto: df-nyt

Vær med i debatten

Log In

Log in with Facebook

Forgot your password? / Forgot your username?