Menu

Tidligere ansat i forsvaret: Dræb danske muslimer inkl. deres Kælegeder

alt="" /<

En tidligere ansat i det danske forsvar mener at fredagens muslimske børne-fredsring rundt om Rådhuspladsen burde have kugler i stedfor ros.

Niels Christian Holmgaard Opstrup der på sin Facebook profil skriver at han er tidligere ansat i det Jydske Dragonregiment, har set sig sur på gårsdagens muslimske børne-fredsring på Råddhuspladsen.

Holmgaard Opstrup der selv har børn kan man se på hans Facebook profil skriver følgende under et link til en artikel om den muslimske børnefredsring som blev afholdt igår fredag.

"Hvis den kære borgmester er i tvivl om hvordan man bekæmper terrorister vil jeg gerne komme med opskriften: Alle børnene bliver hjemme også de voksne af slagsen fra venstreflen der synger lange bange sange! Derefter sender man infanteri ind i hobetal støttet af artilleri og luftvåben. Så slår man samtlige fjender ihjel inkl deres kæle geder!"

"Man accepterer at fjenden vil lide civile tab og lever med det! Man binder ikke egne soldaters hænder på ryggen med rules of engagement, der er praktisk umulige at overholde."

Holmgaard Opstrup profiler sig på Facebook, som dansk rødhåret nationalistisk muskelbundt, med miltærfortid i det danske forsvar. Samtidigt med sit Facebook liv som Dannebrog- tilbedende dansk nationalist med markante meninger om danske forhold, lever han selv i hverdagen under Palmernes skygge, et varmt sted langt væk fra Danmark.

https://www.facebook.com/nielsopstrup?fref=ts

Vær med i debatten

Log In

Log in with Facebook

Forgot your password? / Forgot your username?