Menu

Opfordrer til vold på Facebook

Opfordrer til vold på Facebook

Mogens Camre opfordrer til selvtægt og fysisk afstraffelse af muslimer.

Selv om både selvtægt og fysisk afstraffelse er strafbart og ulovligt i Danmark, følgende kan læses på Wikipedia om selvtægt "Selvtægt er ulovligt i Danmark, som den i øvrigt er det i alle retssamfund, fordi selvtægt ødelægger retssikkerheden i sit grundlag: at kun de særligt betroede har ret til at forfølge på forhånd definerede brud på retfærdigheden"- opfordrer Mogens Camre fra Dansk Folkeparti til begge dele på sin Facebook profil.

"Det hører ikke op, før vi svarer igen med fysisk afstraffelse, som selv barbarer kan forstå. Vi burde oprette vagtværn, for hverken politikere eller politi kan/vil beskytte os."
Mogens Camre, Facebook 2013

Fysisk afstraffelse og oprettelse af vagtværn der handler udenom det danske retssystem "fordi hverken politi eller politikere kan/vil beskytte os", er politikeren Mogens Camres, eneste kommentar til en historie der blot to dage efter at den første gang kom frem i pressen, viste sig at være et falsum. Kvinden der anmeldte overfaldet blev efterfølgende sigtet af politiet for at have afgivet en falsk anmeldelse.

Fra politiets døgnrapport om sagen:

"Kvinden er blevet sigtet for at have afgivet urigtige oplysninger til politiet i forbindelse med en politianmeldelse.." 

Mogens Camre der selv er politiker og underlagt den danske straffelov, agiterer således på Facebook for at danske borgere skal gribe til selvtægt og fysisk afstraffelse. Begge dele er strafbare og ulovlige handlinger ifølge dansk lovgivning.

Mogens Camre nøjes dog ikke med at tilskynde til ulovligheder, han ytre også ret så markante meninger om religionen Islam og om muslimerne.

"Det er slet ikke en fantasifuld historie, at vi plages af vold, voldtægt, trusler og terrorkonspirationer fra en syg ideologi, som praktiseres af uvidende, primitive mennesker, som har ødelagt deres hjemlande og som vi oven i købet er nødsaget til at forsørge på alle planer. Hvis nogen udefra er utilfredse med dansk kultur, så rejs hjem, hvor i hører til. Vi har ikke haft bud efter jer."
Mogens Camre 2013

Også den stærkt antimuslimske konspiration, som blandt andet terroristen Anders Behring Breivik bygger sin ideologi på, kendt som Eurabia-konspirationen, om at vestlige regeringer i årevis har konspireret med islamiske lande om at udskifte Europas oprindelige befolkninger ud med muslimer, giver Camre en tur på sin Facebook profil.

"Ned med de hvide idioter, som har været så frække at arbejde gennem årtusinder. Det er kun rimeligt, at det nu er snylternes tur."... "Det er svært at afvise den tanke, at disse meningsdannere tror, at de ved at fedte for især muslimerne kan få disse gjort venligere stemt, den dag de er i overtal."

"Kun ved at sætte hæren ind kan vi genvinde kontrollen over vores egne lande" Mogens Camre 2013


Mogens Camre er 76 år og far til syv, tidligere folketingspolitiker først for Socialdemokraterne og derefter for Dansk Folkeparti. Har siddet  i EU Parlamentet for Dansk Folkeparti og opstiller her i år som Dansk Folkepartis kandidat til Byrådsvalget i Gladsaxe Kommune 2013.

Vær med i debatten

Log In

Log in with Facebook

Forgot your password? / Forgot your username?