Favoritter

Tema: Forklædt som Racist på Facebook

Tema: Netværket

Muhammedkrisen og Trykkefriheden - Rose og Hedegaard

Danish Defence League er ikke islamkritiske men racister

alt

Som en flok gale hunde forsøger Danish Defence League at anspore til raceuroligheder.

 

I 50ernes Sydstater i Amerika, havde enhver flække med respekt for sig selv en KKK gruppe bestående af hvide mænd og kvinder, med de "rette" holdninger. Klanen gik ikke kun op i biologiske raceforskelle, de gik også op i kulturforskelle og forfulgte blandt andet også  jøder, katolikker og homoseksuelle.

Klanen var modstander af venstreorienterede og liberale amerikanere, som de anklagede for at stå i ledtog med dekadente beskidte kræfter, der spredte gift i det kristne konservative Amerika. 


Foruden byens spidser der gemte sig bag skrivebordet og et pænt jakkesæt, bestod Klanen af voldsparate landsbytosser - datidens svar på en militant racistisk gadebande som kunne hænge et reb eller strikke en løkke, når en af dem med den forkerte farve skulle op og hænge.


Datidens race og kulturracister behøvede ikke at skjule, at de var racister.


Racebevidstheden og raceadskillelsen, hvor de hvide var dem der havde herske retten over de sorte var ligeså almindeligt dengang,  som en kande køligt Ice Tea på en sydstatsveranda.


Sådan er det ikke længere. I dag anser flertallet race og kulturracisme for en primitiv ideologisk afvigelse. Dagens racister lever derfor mere eller mindre skjult bag fantasifulde udklædninger og slogans som de forsøger at gemme deres primitive racisme bag.


I Danmark har vi fået en gruppe, der kalder sig for Danish Defence League. Gruppen består af voldsparate landsbytosser, kriminelle selvudråbte danskhedens frelsere.


Klyng de sorte/muslimerne op i det nærmeste træ mentaliteten er herskende i Danish Defence League og forbrydelser begået af individer med muslimsk baggrund, udnyttes  af Danish Defence League som en måde at promovere deres racistiske agende på. En agenda der sigter på at stemple hele den muslimske befolkning som barbarisk og kriminel.


Et eksempel på dette, er sagen om den 17 årige somaliske voldtægtsmand fra Gullestrup ved Herning.

Voldtægtssagen fra Gullestrup er blot en ud af mange årlige voldtægtssager i Danmark. Men fordi  Gullestrup voldtægtsmandens hudfarve er mørk og hans baggrund muslimsk, så er han et dejligt nemt  mål for Danish Defence Leagues interesser og hans forbrydelse udnyttes af Danish Defence League, til at udøve racisme mod samtlige somaliere og muslimer og til at hverve andre racister til den racekrig de så gerne vil byde på i Danmark.


Som en flok vilde hunde forsøgte Danish Defence League medlemmerne med deres kriminelle, voldlige leder, Kasper Mortensen at få fat i voldtægtsmanden, da han fik sin dom i Herning byret for et par dage siden.

http://siaddk.wordpress.com/2012/06/25/siad-og-ddl-aktion-i-herning/


Uden respekt for det danske retssystem og uden respekt for, at her i landet er det ikke selvtægten men retsvæsnet der tager sig af forbrydere, forsøgte disse danske racister at få fat i voldtægtsmanden.


For at det ikke skal være løgn, havde de også dele af den danske presse med på bagsmækken, da de efter at have været blevet forhindret af politiet i at nå frem til retsmødet, valgte at tage turen til den sikrede institution hvor voldtægtsmanden befinder sig.


Denne tur forhindrede politiet også og Danish Defence League måtte pakke hætterne sammen for denne gang.


Men der var ingen Danish Defence League, da en af Danmarks værste sexmonstre den etnisk danske Marcel L. Hansen i dag blev dømt for anden gang.
Danish Defence League blev også hjemme, da sexsagen fra Bornholm rullede på forsiderne i sidste uge.


Danish Defence League var også væk sidste år da en sexsag med etniske danskere i hovedrollen blev afdækket i Tingle.


Ingen muslimsk baggrund, ingen mørk hudfave - ingen Danish Defence League.


Kort fortalt så vil Danish Defence League skide forbrydelsens ofre et stykke, hvis forbryderen ikke har den rette hudfarve og baggrund. Danish Defence League går kun efter en ting og det er mørke hudfarver og muslimsk baggrund. Alt andet skider de højt og flot på.


Og når hudfarven er den rette og der er tale om en muslim, så er der åbenbart ifølge Danish Defence League frit slag for vold og selvtægtsforsøg.


Hvem af os kender ikke trangen til selvtægt, når uretfærdigheden banker på vores dør. De fleste af os vælger dog at se bort fra trangen til at lange øretæver ud eller klynge folk op i et træ, fordi vi har deponeret retten til at straffe hos retsvæsnet.


Men dem i Danish Defence League er ligeglade med demokratiet, politiet og retsvæsnet. Hos disse racistiske landsbytosser er der ikke langt fra en afstumpet hjerneimpuls, til handling og offentligheden og myndighederne er jo desuden også bare fjender og landsforrædere, der ifølge Danish Defence League holder hånden over muslimerne og spærre for at Danish Defence League kan få den racekrig, de længes efter.


I Danish Defence Leagues hjerner er selvtægt og vold helt i orden, når blot der er tale om forbrydelser begået af muslimer, mens forbrydelser begået af en af deres egne, er de ligeglade med.


Danish Defence Leagues leder Kasper Mortensen - ham der forstår den norske terrorist Anders Behring Breivik og desuden synes Hitler var en klog mand, har i Ekstra Bladet pralet med, at han under et af sine fængselsophold var blevet flyttet flere gange, fordi han ikke kan holde sig fra at slå løs på andre- han er en flink fyr i landsbytossernes øjne.

"Enig med Breivik
I følge forsvarsligaen går vejen til målet ad en ikke-voldelig og fredelig sti. Alligevel kan lederen - i øvrigt med tre grove voldsdomme på samvittigheden - af den danske organisation godt identificere sig med massemorderen Anders Behring Brevik.

"- Jeg er 100 procent enig med ham, i mange af de ting han siger."

Kilde: Ekstra Bladet


Alt hvad denne Mortensen laver af ulykker er fint nok. Selv når han afstumpet knalder en dørevagt ned med en strømpistol, er det fint nok. Eller når han i en debat på internettet (Facebook fanside for avisen Jyske Vestkysten ) kalder en dansk kvinde for lede so og landsforræder, bare fordi hun siger sandheden højt- nemlig at Kasper er en voldlig racist, er det også fint nok- Kasper er en fin fyr.


Dette prægtige  eksemplar af en afstumpet landsbytosse kæfter nu op i landets aviser om, at han sørme vil til at drage på turne i landets ghettoer sammen med Anders Gravers - en anden racistisk landsbytosse, for at vise muslimerne at det er dem som bestemmer hvor skabet skal stå i Danmark. Finder hr. og fru. Danmark sig ikke i det Danish Defence ønsker og mener, kan de ifølge Kasper Mortensen bare pisse af!

"Det kan godt være, de kan skræmme de almindelige borgere væk. Men de kan ikke skræmme os. Det er vores land. De er på besøg. De skal bare rette ind og opføre sig ordentligt. Ellers kan de bare pisse af igen," siger talsmanden til Orientering på P1."


Vrangforestillinger er hvad disse racister lider af.  Desvære stiller pressen glædeligt mikrofonen til rådighed, og dermed udbreder landsbytossernes holdninger.


Kasper er på  førtidspension og lever sin racistiske drøm ud, imens han pumper -ikke sin hjerne, men overarme på vores alles regning.


Så er det ikke på tide at vi alle beder ham, og hans gadebande om at holde kæft og "pisse af" frem for hr. og fru. Danmark, og er det ikke på tide at de racistiske ormehuller Danish Defence League, Stop Islamiseringen af Danmark og hvad de ellers kalder sig for, også af den danske presse, får hvad de fortjener, nemlig at blive omtalt som det de er - racister og ikke nationalister, islamkritiske, højreorienterede osv.


Jeg synes det er på tide.

Racister skal frem i lyset og afpilles alle deres falske slogans og løgnagtige budskaber- lad os vise dem, som det de er.

Add comment

Debatregler:
- Hold indlægget til artiklens emne.
- Tonen må godt være direkte, men hold fokus på argumenter
- Ingen slåskampe og ingen racistiske, sexistiske, eller stærkt nedsættende udtryk
- Trolde ryger ud.