Menu

DF-Alice amok - jævn samtlige Moskeer med jorden

DF-Alice amok - jævn samtlige Moskeer med jorden

Alice Rix, medlem af Dansk Folkeparti og tidligere Byrådskandidat, amok på Facebook hvor hun kræver samtlige Moskeer jævnet med jorden.

 

Rabiate og hadefulde ytringer fra medlemmer af Dansk Folkeparti rettet mod muslimer er nærmest blevet trivielt hverdagskost i Danmark.

Nyeste giftighed leveres af Alice Rix der er aktiv i en jydsk DF-lokal forening og såmen har været opstillet som Dansk Folkepartis byrådskandidat i 2013.

Alice Rix nøjes ikke kun med at lange giftigheder ud hun facilitere også under sin opfordring til at jævne samtlige Moskeer med jorden, kommentare som bifalder terrorhandlinger mod muslimers hellige by Mekka.

Alice Rix " Få så smidt de uhyre uintegrerbare monstre ud af landet og, jævnt samtlige Moskeer med jorden"

Arne Petersen "Start med at bombe deres hellige byer"

Klaus Hybel /Tidligere aktiv i Dansk Folkeparti " En solid bombe under hajj,ville udløse glæde i store dele af verdenen."

(Hajj er muslimernes helligedag hvor troende muslimer valfarter til den hellige by Mekka for at bede.)

Arne Petersen " Ja, jeg ved at det lyder ondt, men ved at ramme deres helligeste steder vil det vise dem, at deres fantasigud Allan ikke er hverken stor eller med dem! og i disse dage råber man om at jage haldelen ar muslimerne ud af den arabiske halvø, frdi ikke er "rigtige"muslimer som ISIS!"

Arne Petersen kan ofte opleves sammen med Nicolai Sennels på den islamfjendske danske forening Pegida Danmark/For Frihed aftengåtur imod islam i København. Arne Petersen er desuden også medlem af Dansk Folkeparti og aktiv i flere af partiets Facebook grupper.

 

 

 

Tilbage i Januar syntes Alice Rix åbenbart at dialog ikke fremmer forståelsen og krævede Grimshøj Moskeen jævnet med jorden. Et krav hun fik pæn opbakning på.

 

Vi har tidligere her på P77 omtalt Alice Rix. Dette skete i forbindelse med afsløringen af det højreekstremistisk Vagtværn Danerværn.


I Danerværns Facebook gruppe deltog Alice Rix i at more sig over hadefulde og racisiske ytringer knyttet til et foto af en muslimsk kvinde siddende i en bus.

https://p77.dk/nyheder/940/940


Alice Rix blev også af Dagbladet Politiken tidligere i år, sat i forbindelse med en lukket Facebook gruppe der støtter Dansk Folkeparti, hvor hun som stifter og admin faciliterer racistiske og hadefulde ytringer.

http://politiken.dk/indland/politik/ECE2529618/fakta-det-siger-df-medlemmer-om-islam-i-det-skjulte/


På trods af den åbenlyste ekstremisme og had til muslimer, er Alice Rix stadigvæk medlem af Dansk Folkeparti og elsker at vise sig frem på sin Facebook væg i selskab med fremtrædende politikere fra Dansk Folkeparti, herunder med Kristian Thuelsen Dal og Pia Kjærsgaard.

 

 

 

 

Øverste foto af Alice Rix sammen med Kristian Thuelsen Dal er et udsnit af Alice Rixs offentlige Facebook Cover som hun benyttede tilbage i 2014. 

Vær med i debatten

Log In

Log in with Facebook

Forgot your password? / Forgot your username?