Menu

Racister helt ude i Skoven


De nationalkonservatives Mosbjerg Folkefest helt uden filter.

Bag nedrullet vejbom og med nul adgang for pressen, gennemførte den yderste højrefløj deres Mosbjerg Folkefest 2015.

Ifølge Kim Møller der både er bestyrelsesmedlem i Forening Mosbjerg Folkefest og manden bag den højrenationale blog Uriasposten - kendt for hadske indlæg rettet mod Venstrefløjen og muslimer, var der i år 212 deltagere.

Samtlige af de 212 deltagere der stemplede ind til Mosbjerg Folkefest, var alle blevet godkendt på forhånd og havde indbetalt lidt over 200 kroner for at deltage. Pengene gik til Stegt Pattegris, mjød og Vejbom med et par private vagter.

På selve dagen for festlighederne kunne man høre Kim Møller fra Uriasposten, fortælle pressen der var blevet parkeret foran en lukket vejbom at de var uønsket på folkefesten.

På nærmest uforståeligt jydsk fortale Kim Møller en journalist fra TV 2, der stod foran vejbommen, noget i stil med - Pressen gider vi ikke, pressen lyver, journalister er Kulturmarxister, røde, kommunister - og en masse andet man ikke lige kunne tyde.

Dog var der faktisk to journalister der var sluppet igennem nåleøjet. Det var journalister fra Politiken og fra Weekendavisen. Begge afgav reportage et par dage efter. Reportagerne var et sandt studie i ukritisk formidling.

 
Her på P77 er vi ikke så flinke så vi gennemgik deltagerlisten med lidt mere kritiske øjne.


Foruden de annoncerede islamfjendske og højreradikale gæstetalere, deltog også følgende personer:

Plakatprovokatør og flere gange dømt for racistisk folkehetz.

Dan Park er flere gange straffet og dømt for folkehetz mod personer af afrikansk afstamning og for racisme.

Siden sin dom for folkehetz og racisme, har Dan Park udviklet sig til den danske islamfjendske højrefløjs nye Posterboy. Især Trykkefrihedsselskabet har kastet sig over Dan Park og erstattet deres faste udstillingsmagneter nemlig Kurt Westergaard (Muhammedtegner) og Lars Vilks ( Muhammed som hund tegner)med Dan Park.

Dan Park ligger politisk langt til højre og selv om Dan Park af det danske Trykkefrihedsselskabs formand Katrine Winkel Holm, omtales som apolitisk og antiracistisk, har Dan Park tilbage i 2014 i et højreradikalt svensk Radioshow, der sendes via Youtube (Red Ice Radio) givet udtryk for at hans politiske sympati ligger hos Sverigesdemokraterne og endnu længere ud til højre.

Dan Park har også sagt (Red Ice Radio) at han ikke har noget imod andre folkeslag, men han syntes bedst om et Sverige for svenskere og et Afrika for afrikanere.

Dan Park har flere gange deltaget i nynazistiske begivenheder i Sverige og i andre lande. Her ses han i selskab med ungarske nynazister tilbage 2014. Kilde.

Straffet for racistisk chikane og plageri af muslimsk kvinde blev hylet som Frihedshelt.

Selv om nordmanden Jan Høeg under 2 verdenskrig var aktiv i modstanden mod den nazistiske besættelse af Norge, er han i Norge først og fremmest kendt for sine grove og hadske udfald mod eniske minoriteter og muslimer.

Jan Høeg var i mange år formand for norske Folkebevægelse mod indvandring FMI - en stærkt indvandrerfjendsk forening. Foreningen blev stiftet i 80erne af Arne Myrdal, der gennem 80erne og 90erne flere gange gjorde sig bemærket ved at tilskynde eller planlægge attentat mod asylansøgere eller mod politiske modstandere.

I 2013 blev Jan Høeg straffet og dømt til a betale 10.000 norske kroner til en muslimsk kvinde som han havde  plaget og chikaneret på kvindens arbejdsplads

.

Screencap fra Facebook af norske Jan Høeg foreviget på en Selfie fra Mosbjerg Folkefest 2015

"Høeg, som er nestleder og pressetalsmann i organisasjonen Folkebevegelsen Mot Innvandring (FMI), var flere ganger på kvinnens arbeidsplass perioden juli 2012 til august 2013. Han ga klart uttrykk for at han ikke likte at den unge kvinnen brukte hijab på jobb. Til slutt ble han anmeldt for plagsom, skremmende eller hensynsløs atferd og fikk en bot av politiet på 10.000 kroner." Kilde.

 

Jan Høeg blev under Mosbjerg Folkefest hylet som frihedshelt og foreviget på et utal af Selfies.

Talsmænd fra islamfjendsk gadegruppe.

Christian Frei og Peter Seier Christensen fra Pegida Danmark/For Frihed, deltog også i festlighederne.

Gadegruppen For Frihed er stiftet af den stærkt islamfjendske børnepsykolog Nicolai Sennels. Gruppen har gjort sig bemærket ved at gennemfører aftengåturer i selskab voldsdømte racister og nynazister.

Gruppen supporteres flittigt af nogen af de mest højtråbende danske Facebook-racister.

Peter Seier Christensen er i familie med Saxo Banks stifter og Liberal Alliances mæcen Lars Seir Christensen.

Mosbjerg Folkefest 2015: Peter Seir Christensen øverst til venstre i selskab med racismedømt Dan Park og dennes gallerist. 

Peter har sideløbende med sin islamfjendske gadeprotest,kastet sin kærlighed på Dan Parks racistiske plakatprovokationer og ses derfor ofte valfarte over sundet til Sverige, hvor han deltager i at fremme forståelsen af Dan Parks racistiske plakater.

Martin Kasler om Weekendavisens journalist: Lettere sortsmudsket Kvindemenneske.

"På Mosbjerg bemærkede jeg et lettere sortsmudsket kvindemenneske, hvis gustne teint og tunge sorte tøj stod sært ud i det smukke danske sommervejr. Under Paul Westons tale bevægede jeg mig på et tidspunkt ind under bøgetræernes svalende skygge. Omkring det store, endnu utildækkede anretterbord traf jeg en gammel ven, der snart satte kursen mod ølteltet efter en omgang dansk bryg til os." /Martin Kasler om Weekendavisens journalist Leny Malacinski der flere gange åbent har skrevet om at hun er af jødisk afstamning. Leny Malacinski var en af de to journalister som havde fået adgang til Mosbjerg Folkefest. Kilde.

Udklip: Martin Kaslers blog.

Martin Kasler er en velkendt homofjendsk højreekstremist og jødehader, der siden 90erne har spredt sine racistiske og ekstreme holdninger forklædt som hjemmestrikket semi-intellektuelle anskuelser.

Martin Kasler har bånd til den højreradikale indvandrerfjendske forening Den danske forening og til det Aarhusianske racistiske ORG miljø.

Kasler har i flere omgange leveret informationer til bloggen Uriasposten om personer aktive i antiracistisk arbejde og har kontakt til flere voldlige højreekstremister.

Folk fra nynazistiske Danskernes Parti.

Ifølge Martin Kasler, deltog flere medlemmer af nynazistiske Danskernes Parti i festlighederne og hyggede sig i det opstillede Partytelt, side om side med medlemmer af Dansk Folkeparti.

"Kimen til Mosbjerg Folkefest blev lagt for tre år siden, da Uriasposten fejrede sit tiårs-jubilæum. Den gang deltog vi omkring 70, fortrinsvis fra blogosfæren. Sidste år løb Mosbjerg Folkefest så af stablen med omkring 150 besøgende.

Med 212 besøgende blev der i år sat foreløbig rekord for Mosbjerg Folkefest. Jeg så folk fra Dansk Folkeparti, Dansk Samling og Danskernes Parti om ikke under samme tag, så i samme telt mens de lyttede til taler af Søren Krarup, Søren Hviid Pedersen, Paul Weston, Torben Mark Pedersen og Lars Hedegaard."Kilde.

Velkendte islamfjendske skrigehoveder.

Den kristne araber Jomana Jojo Joy, har flere gange gjort sig bemærket med højrøstet udfald mod muslimer i Danmark, som hun Ad libitum især på Facebook beskylder for alt ondskab i verden.

Hara Dvinge skribent på den islamfjendske hjemmeside Den Korte Avis deltog også i festen.

Hara Dvinge er kendt for at smugfotografer små muslimske skolebørn og derefter hænge dem ud på sin Facebook profil og for at skrive utroværdige opslag på Den Korte Avis. Især hendes antimuslimske udokumenteret vandrerhistorier har gjort hende til en populærer skikkelse blandt Facebooks danske antimuslimske racister.

En af Hara Dvinges udfald var en opdigtet radikaliserings-historie om en Fodboldklub.

"Og som om det ikke var nok, så formåede den skarpe og dygtige skribent (læs ironien) på mystisk og fantasifuld vis at koble denne fantastisk positive historie til: - Radikalisering - Isis og konflikten i Mellemøsten - Koranskole - Diskrimination af piger- Hentydning til mulig snyd med offentlige tilskud. Artiklen er taget ud af den rene fantasi uden nogen former for reference til kilder eller dokumentation. Den Korte Avis har intet belæg for det, de skriver om os." Kilde.

 

Foruden de to nævnte havde en del  andre islamfjendske Facebook tasteturkrigere, også fundet vej ind til Mosbjerg Folkefest.

Jurist for den yderste højrefløj.

Ole Hasselbalch er jurist og tidligere formand for den indvandrerfjendske forening Den danske forening.

Hasselbalch er manden der glatter ud, når den yderste højrefløjs ekstremister finder vej til avisforsiderne.

Sidste gang Ole Hasselbalch var i aktion var i 2011 i forbindelse med afsløringen af et hemmeligt, racistisk og voldligt netværk i Aarhus. ORG som netværket kaldte sig talte folk fra Den danske forening, Nynazister og medlemmer af Dansk Folkeparti.

ORG-folket mødtes i al hemmelighed og førte register over ideologiske og politiske fjender.

Selv om politiets Efterretningstjeneste PET lå på lur og var et muldhår fra at gribe ind og foretage anholdelser, så mener Ole Hasselbalch at ORG blot er en Kaffeklub hvor højrefløjen kan snakke sammen i fred.

Ole Hasselbalch er måske ikke et helt så troværdigt vidne, når det gælder politisk ekstremisme. Han blev i 90erne af Ekstra Bladet afsløret med en mappe fuld af bombe og sprængstofsopskrifter på vej til et årsmøde i Den danske forening.

Anti-muslimsk Gadekriger.
Paul Mikkelsen har i flere år vandret rundt med racisten Anders Gravers og hans gruppe af højreekstreme gadekrigere og islamofobiske pensionister.

I 2012 deltog Paul Mikkelsen i friluftsmødet med English Defence League foran Biblioteket i Aarhus.

Når Mikkelsen ikke er ude og gå imod islam, hygger han sig i skydeklubben hvor han lufter et af sine mange våben.

På Facebook udstiller han sig selv med våben. På et af billederne kan man se ham stå med et våben foran Kurt Westergaards Muhammedtegning, der hænger indrammet på væggen.

Foto: Facebook Public 2014

Kim Møller omtaler på sin blog Uriasposten, Paul Mikkelsen som en helt almindelig Vikingglad dansk mand. Men Paul er langt fra helt almindelig - altså hvis man skal dømme ham på hans hang til våben og hans gadeaktivitet imod islam. Desuden profiler Mikkelsen sig også som kristen Korsridder. Kilde.

Paul Mikkelsen skriver på sin Facebook væg at han ikke ville hilse eller tale med Weekendavisens journalist, der havde opsøgt ham under Mosbjerg Folkefest.

Folk fra Dansk Folkeparti.

Foruden Søren Krarup der var inviteret til at tale, deltog flere andre fra Dansk Folkeparti.

Blandt andet deltog Pernille Bendixen, der er nybagt Folketingsmedlem for Dansk Folkeparti.

 

Opdatering til indlægget: Pernille Bendixen fra Dansk Folkeparti oplyser i en mail fremsendt 16 juli 2015 til P77 redaktionen at hun ikke deltog i årets Mosbjerg Folkefest. Pernille Bendixen er kæreste med Kim Møller fra Uriaspost som er medarangører af Mosbjerg Folkefest og bestyrelsesmedlem i Mosbjerg Folkefest foreningen.

 

En fulg har pippet om at den norske blogger Fjordman også havde fundet vej til festlighederne.

Fjordman blev verdenskendt da den norske terrorist Anders Behring Breivik afslørede at Fjordman er hans ynglingsblogger og store inspirationskilde.

Fjordman er ofte på besøg i Danmark og boer privat hos den injuriedømte historiker Bent Jensen.

Bent Jensen hused også Fjorman, da denne under retssagen mod Anders Behring Breivik skjulte sig for pressen tilbage i 2012.

 

Fotodokumentation: Facebook public /Offentligt lagt frem på Facebook.

Vær med i debatten

Log In

Log in with Facebook

Forgot your password? / Forgot your username?