Favoritter

Tema: Forklædt som Racist på Facebook

Tema: Netværket

Muhammedkrisen og Trykkefriheden - Rose og Hedegaard

Andre Blogs nyheder


Warning: getimagesize() [function.getimagesize]: Filename cannot be empty in /var/www/p77.dk/public_html/modules/mod_news_pro_gk1/gk_classes/image.class.php on line 114

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/p77.dk/public_html/modules/mod_news_pro_gk1/gk_classes/image.class.php on line 178

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/p77.dk/public_html/modules/mod_news_pro_gk1/gk_classes/image.class.php on line 179

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, boolean given in /var/www/p77.dk/public_html/modules/mod_news_pro_gk1/gk_classes/image.class.php on line 214

Warning: imagepng() [function.imagepng]: Unable to open '/var/www/p77.dk/public_html/modules/mod_news_pro_gk1/cache/' for writing: Is a directory in /var/www/p77.dk/public_html/modules/mod_news_pro_gk1/gk_classes/image.class.php on line 218

DF-farcen på Vejlegården

alt
Det handler ikke længere om fagligkonflikt inde i Vejlegården men om beskidt værdikamp der sigter efter at skade venstrefløjen.

Restaurant Vejlegården er ikke længere kun kampplads for en konflikt mellem to fagforeninger, stedet er blevet en kamplads for Dansk Folkeparti og venner der flittigt udnytter sagen til at hyppe egne kartofler.

Mens de fleste Christiansborgs politikere siger at man ikke skal blande politik ind i balladen er det lige præcis det Dansk Folkepartis bagland med støtte fra venner i Trykkefrihedsselskabet og Liberal Alliance gør.


Og det er ikke som så mange ville tro den gode stegte flæsk der først og fremmest trækker fuldt hus i Vejlegården. Det er Dansk Folkepartis og højrefløjens fortærskede værdikamp der får DF-nationalsindet til at valfarte til Vejlegården i disse dage.

Bordene i Vejlegården er således  i disse dage besat af Dansk Folkepartis "værdikamp"


Man kan næsten høre DF-jungletrommer messe på Facebook følgende - Vejlegården er dansk og under angreb af fjenden - de røde fra venstrefløjen de ødelægger alt hvad der er dansk - alle mænd og kvinder til Vejlegården NU ! . Sådan er Vejlegården på blot to uger blevet Dansk Folkepartis dårlige parodi på Hvidsten kro.

Hvorfor en parodi ? fordi det er en parodi at Dansk Folkeparti der kalder sig for det nye Socialdemokrati og den lille mands hjælper har et bagland der sidder og smasker sig fede i flæsk stegt og serveret af et lavtlønnet og rettighedsreduceret personale og betalt af blandt andet en skattelyramt udlandsdansker.


Pressen danser med fordi det er en god historie, fyldt af chikane og mystiske trussler der mest af alt minder om klassisk højrefløjs sort propaganda.
Ren maskerade er hvad medierne formidler - næsten ukritisk.


Et eksempel på maskerade dækningen er et indslag i DR TV i går hvor en Erik Guldager tonede frem på skærmen og med et roligt blik og blød stemme fortalte at han er på Vejlegården på grund af den gode mad og for at støtte ejeren i en hård tid.


Det som den gode Erik Guldager ikke fortalte er at han er medlem af Dansk Folkeparti og ejer af et mindre galleri der sælger Kurt Westergaards Muhammedtegning.


Han er således ikke bare en tilfældig Erik, men Dansk Folkepartis Erik der igennem flere år har været en af frontløberne i Dansk Folkepartis værdikamp mod venstrefløjen og svinet venstrefløjen til via sin plads i Trykkefrihedsselskabet og ved at fremstille uskønne malerier af venstrefløjens debattøre og politikere.

Og Kurt Westergaards Muhammedtegning vil tage turen til Vejlegården den 1 august.
"Blandt gæsterne til stegt flæsk med persillesovs den 1. august er Inger Støjberg, Joachim B. Olsen og kendte erhvervsfolk.
Inger Støjbjerg holder tale, og derudover har Erik Guldager bestilt en Kurt Westergaard-tegning, der skal sælges på en auktion til fordel for Vejlegården"

Hele farcen har også sin egen direktør for det hele. Nemlig manden med pengepungen Lars Seier Christensen en skattelyramt 80er yuppi med visioner og egen såkaldt bank - Saxo Bank. Man må sige at navnet Saxo er velvalgt.


Ayn Rand liberalisten Lars Seier Christensen der vist ikke engang er bosiddende i Danmark og har kufferten fuld af sure bankkunder står også bag  oprettelsen af Liberal Alliance.

Seier giver ligesom Erik Guldager fra Dansk Folkeparti den  hele armen som fodermester i Dansk Folkepartis nye kampbastion Vejlegården.

Gratis mad og Kurt Westergaards Muhammedtegning er blevet krigstaktiken mod de røde og deres fagforening - Gid man var en flue på væggen.


Som iagtager af hele den der politiserede nationalefarce i Vejlegården sidder man og vil allerhelst kigge væk fra alle de pinligheder der foregår inde i DFs parodi på Hvidsten kro. Fordi mens Dansk Folkeparti og kornfede direktøre fra Liberal Alliance har råd til at bespise deres nyttige idioter og føre nationalmodstandskamp fra de små borde. Vimser tjenerne - Danmarks lille mand og kvinde med sved på panden og servere med udsigt til at få mindre i lønningsposen og færre rettigheder.


Og er der noget man kan lære af alt dette så er det at der for Dansk Folkeparti og deres landsbytosser ingen sag er at glemme den lille mand på gulvet hvis udsigten ved at træde på ham er at skade venstrefløjen og regeringen.


Velbekommen siger jeg bare !

Add comment

Debatregler:
- Hold indlægget til artiklens emne.
- Tonen må godt være direkte, men hold fokus på argumenter
- Ingen slåskampe og ingen racistiske, sexistiske, eller stærkt nedsættende udtryk
- Trolde ryger ud.