Favoritter

Tema: Forklædt som Racist på Facebook

Tema: Netværket

Muhammedkrisen og Trykkefriheden - Rose og Hedegaard

DFs forbuds-fascister og EID-festen

alt

Ingen sag er for smal for Dansk Folkepartis intolerante forbuds-fascister.

Igen og igen ser man samme flok af intolerante forbuds-fascister fra højrefløjens muslim-forskrækkede overdrev, kaste sig over et hvert tiltag der forsøger at sætte fokus på muslimers hverdag her i landet.


Danmarks Radio vælger i år at sætte spot på den muslimske helligdagsfest Eid,  med radio, TV og en fest den 20 august, hvor man foran den nye koncertbygning i DR kan komme og fest med glade muslimer. Der vil være madboder, fest, sang og kamelridning. Alt i alt gøjl og sjov lidt som når Tivoli eller DR byder på julesjov i december.

Eller når DR en gang om året inviter alle til Henrik Goldschmidts julekoncert hvor der blandes mellemøstlige, danske, kristne, muslimske og jødiske toner.


Men ak en af Dansk Folkepartis populistiske klovne, Ole Hyltoft der er så heldig at sidde i Danmarks Radios bestyrelse, han kan slet ikke sove om natten når han tænker på flokken af muslimer og deres venner der snart skal fejres af hele Danmarks TV.


Med typisk DF-armagedon retorik tordner han frem i pressen, om at fejringen af Eid svare til at danskerne fejrede Hitlers nazistiske ungdomsorganisation Hitler Jugends fremmarch.


Hvor gak i låget kan man være ?


Hvis man nu skal fortsætte i samme tåbelige tangent som Hyltoft, dog med en lille krølle på den nationale grisehale, kunne man så ikke sige at Dansk Folkepartis ungdomsorganisation DFU nok mere lugter af Hitler jugend end muslimerne ?

I hverfald er det et faktum at der i DFU har være op til flere unge mænd og kvinder, der ganske tydeligt har frattiseret med højreekstreme og sågar nazistiske kræfter her i landet- godt nok smider ledelsen i DF dem ud efter afsløringer i pressen- men det lugter sgu alligevel lidt når Hyltoft eller andre fra DF aldrig nævner disse DF-skabsnazister, men bare kværner derud om  muslimske nazister, de påstår går i danske børnehaver og folkeskoler og som nu skal lave kamelridning og krydderiduftende madboder foran DRs koncertbygning i København.


Nævn mig bare een muslim i Danmark der har meldt sig ind i DNSB det danske nazi-parti ?

NITTE !

Nå men nævn så bare een DFUer der sympatisere med nazistiske kræfter her i landet ?


BINGO !

Ikke så svært at finde vel- Flere DFUer afsløret med nazisympatier og hang til racistiske foreninger på den yderste højrefløj- hov den sad !

http://da.wikipedia.org/wiki/Dansk_Front

http://www.b.dk/danmark/df-ekskluderer-dansk-front-medlem

http://www.information.dk/128543


Nå men ikke nok med at der skriges og råbes fra toppen af Dansk Folkepartis forbuds-minaret,  på Facebook er der sågar en eller anden DF-klovn der har oprettet en ny hadegruppe der har erklæret Danmarks Radio og Eid -festen krig.


På under 48 timer har flokken af Dansk Folkepartis forbuds-fascister, fyldt deres nye hadegruppe op med "nationale" DF-personligheder der alle brækker sig  over Eid-festen i København.

Facebook gruppen der kalder sig for " Danskere imod fejringen af ramadanen. DR STOP Ramadanfesten"   har skam også allerede et bud på hvordan de vil afskaffe Eid-festen.


Bomb Mekka er løsningen. Yndigt virkeligt yndigt, bare synd at den "national-konservative" = terrorist - Anders Behring Breivik sidder i spjældet.


Også yndigt at man åbenbart ikke kan holde en national Eid-fest i Danmark, uden at forbuds-fascister og andre intolerante idioter straks skal ødelægge hele festen med deres had ,ekstremistiske galde og terror opfordringer.

alt

Screencap: Facebook/ Gruppen " Danskere imod fejringen af ramadanen. DR STOP Ramadanfesten"


Hvad med at nøjes med at slukke for radioen eller skifte TV kanal ?


Der er ingen der tvinger jer muslimhader til at deltage i festen. I må mere end gerne holde jer langt væk og dyrke jeres intolerante kultur helt for jer selv.

At holde sig væk er sgu da en langt mere civiliseret løsning, end at kæfte op på Facebook om at muslimer skal dræbes og Mekka bombes.
Jeg nøjes da med at slukke for mit TV når Danmarks Radio sender fra Dansk Folkepartis årsmøde, jeg går da ikke ud og opfordre til at bombe lortet vel !

Nu når Pia Kjærsgaard har trukket sig fra formandsposten i Dansk Folkeparti, har hun sikkert masser af tid til at tage sine børnebørn med ud og vise dem lidt dansk kultur- tolerance og frisind. Derfor har jeg inviteret hende til at deltage i EID-festen.

alt

Du kan også inviter nogen med og sende dem et postkort.

Add comment

Debatregler:
- Hold indlægget til artiklens emne.
- Tonen må godt være direkte, men hold fokus på argumenter
- Ingen slåskampe og ingen racistiske, sexistiske, eller stærkt nedsættende udtryk
- Trolde ryger ud.