Menu

Tema: Netværket

Tema: Netværket

I anledning af femårsdagen for de danske Muhammedtegninger sætter P77 i en ny artikelserie spot på et globalt anti-muslimsk netværk som spreder anti-muslimsk propaganda på internettet, udnytter Danmark som center for agitation mod Islam og fører en ideologisk krig mod muslimerne.

I 2002, et år efter terrorangrebet 11. september i USA, viste en undersøgelse at hjemmesider med anti-muslimsk indhold var hastigt på vej op. I 2004 viser en undersøgelse af hadesider på internettet at hjemmesider med anti-muslimsk indhold nu lå på første pladsen.

Her i 2010 er det næsten umuligt at sætte tal på antallet af hjemmesider med antimuslimsk indhold. Internettet oversvømmes kort sagt dagligt af en massiv mængde antimuslimsk propaganda, samtidig med at ekstreme kræfter jævnligt og ofte går på gaden for at vise utilfredshed med islam og muslimer.

Vi ved godt alle sammen at 11. september havde afgørende betydning for vores verden, hele vores verdensorden. At fremmedhadet, tonen overfor muslimer i den offentlige debat blev skærpet, ikke bare i Danmark men også i store dele af Europa og i USA. Men hvad der ikke skrives og tales så meget om er, at debatten og modstanden mod Islam og muslimer er koordineret i et netværk der har organiseret sig på tværs af landegrænser, over atlanten til USA og den proisraelske lobby, og med Danmark som centralt knudepunkt i den ideologiske kamp. Danmark er her i 2010 blevet et kraftcenter for agitation mod Islam og misbruges som et skræmmeeksempel på, hvor langt fremme islamiseringen af vesten er nået.

Netværket som står bag den ideologiske kamp mod muslimer og islam kalder sig ”Counter-Jihad”, altså kampen mod hellig muslimsk krig, og deltagerne kalder sig korstogsfarere eller frihedskæmpere. Vi kalder det blot Netværket, ligesom Al-qaeda blot er et netværk og ikke en enkelt fasttømret organisation.

Følg med de næste uger når vi her på Netavisen P77 sætter spot på Netværket og dets medlemmer.

 

Vær med i debatten

Log In

Log in with Facebook

Forgot your password? / Forgot your username?